Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Αυτιάς,Basset Hound,1.5 έτους


Ο Αυτιάς εγκαταλείφθηκε απο κυνηγο, γιατί του ήταν άχρηστος, αφού δεν κυνηγάει. Είναι πολύ αγαπησιάρης και γλυκός. Περίπου 1,5 ετων.Περιμένει να βρει ενα καλό σπιτι και μια ζεστή αγκαλιά. Αποκλείονται οι κυνηγοί, δεν θα τους χρησιμέψει σε κάτι. Θα δωθεί μόνο με συμβόλιο υιοθεσίας και υπεύθυνη δήλωση και μόνο εντός Αθηνών.
Τηλ. 6977712811

Θηλυκό,ημίαιμο λυκόσκυλο,2 ετών


Η Σκυλίτσα βρέθηκε στο δρόμο και φέχω ήδη 2 σκυλιά σε διαμέρισμα,οπότε δεν μπορώ να την κρατήσω!
Αν κάποιος ενδιαφέρεται άμεσα να την υιοθετήσει ή να την φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου!!!
Είναι Θηλυκό, 1,5 με 2 ετών, μεσαιου μεγέθους (περίπου 20 κιλά), καφέ με μαύρο, στειρωμένη, εμβολιασμένη και με τσιπάκι απο τον Δήμο Αθηναίων. Είναι γλυκύτατο σκυλάκι τελείως αγαθό χωρίς απαιτήσεις, τα πάει καλά με όλα τα σκυλιά και τις γάτες δεν γαυγίζει καθόλου δεν τα κάνει ποτέ μέσα. Φαινεται να αντιμετωπίζει και ένα μικρό πρόβλημα με κάποιο από τα πίσω ποδαράκια της, προφανώς απο κάποιο χτύπημα είτε αυτοκινήτου είτε ανθρώπου. Παρόλο την μικρή της ηλικία είναι εξαιρετικά ήσυχη δεν θέλει πολλές βόλτες και δεν πειράζει τίποτα μέσα στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να την ενδιαφέρει είναι να βρεί μια ζεστή γωνιά να κουρνιάσει.
Ισμήνη,
6949 123994.

Πιγκουϊνάκι,θηλυκό,2 μηνών


Σώστε το Πιγκουϊνάκι! Ζει στο δρόμο και κινδυνεύει... Είναι θηλυκό, περίπου 2 μηνών και προσφέρεται με ένα σετ από άπειρες αγκαλιές και χουρχουρητά για το 2009! Ειμαι ενα μικρό γατακι το μικρό Πιγκουινάκι... Τα λευκά μου παπο τσάκια φορώ... Και όλο γελώ και όλο πηδώ... Είμαι μόνο μες τη νύχτα... Μια αγκαλιά ζητώ... Να γουργουρίζω να ζεσταθώ... Ειμαι κοριτσάκι μοναχο. Χαδιάρικο, χαριτωμένο και μικρό. Κλέφτε με από εδώ το χειμώνα να μην βρω.... τηλ. 6977475923

Θηλυκό,2 ετών


Η φάτσα της φωτογραφίας φιλοξενείται από φιλόζωη κοπέλα που έχει ήδη άλλο ένα σκύλο και δεν μπορεί να το κρατήσει. Στειρώθηκε,είναι περίπου 1,5-2 χρόνων και ειναι γύρω στα 25 κιλά.Μοιάζει με alapaha-blue-blood-bulldog. Αν ενδιαφέρεστε να του χαρίσετε αγάπη,τηλ.694 84 69 336

Νίνα & Μία,8 & 6 ετών


Η Νίνα και η Μία, 8 χρονών και 6 αντιστοίχως, ζουν στην Αθήνα. Έχασαν πριν μερικές μέρες τον φίλο τους που τις πρόσεχε και τώρα ψάχνουν οικογένεια να τις υιοθετήσει. Και οι δύο είναι στειρωμένες, εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Δεν είναι καθόλου επιθετικές και τα πάνε καλά και με τους σκύλους. Επειδή δεν έχουν μείνει ποτέ εκτός διαμερίσματος θα δοθούν σε οικογένεια ή οικογένειες που τις θέλουν για μέσα στο σπίτι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945293024