Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Rossy,4 μηνών



ΡΟΣΣΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΞΥΠΝΟΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6937441257

Ρούλης,10 μηνών



Ο ΡΟΥΛΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ, ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΖΕΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ, ΧΑΔΙΑΡΗΣ, ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ, ΗΡΕΜΟΣ, ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6937441257.

Θηλυκό,1.5 έτους-ζει στην Εθνική Οδό!


Είμαι μια πονηρή λευκή κουκλίτσα έτοιμη να σας κερδίσω με τον αξιολάτρευτο χαρακτήρα μου. Είμαι υγιέστατη και αποφάσισα το υπόλοιπο της ζωής μου να βρώ μια ζεστή αγκαλιά. Είμαι 1,5 ετών, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη. Ζω κυριολεκτικά στην Εθνική Οδό, με έχει χτυπήσει δυο φορές αυτοκίνητο, όμως η θέληση μου για ζωή με φέρνει σήμερα κοντά σας. Εάν ενδιαφέρεστε για εμένα, καλέστε την κα. Δήμητρα στο 6936 520 971.

ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ!



Τα κουταβάκια αυτά βρέθηκαν στην περιοχή του Γέρακα απροστάτευτα όταν η μεγάλη σε ηλικία γυναίκα που τα είχε, πέθανε. Βρίσκονται σε πολύ επικίνδυνο σημείο και η περιοχή είναι αρκετά αφιλόξενη προς τα ζώα. Οι φόλες θερίζουν και καθημερινά κινδυνεύει η ζωή τους. Το μόνο που προσφέρεται είναι ελάχιστο φαγητό και λίγο νερό γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για περισσότερη φροντίδα. Υιοθετήστε μία από αυτές τις φατσούλες και σώστε τες από το δρόμο. Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους σκυλάκια. Τηλ. επικοινωνίας 6932 019504. Χαρίζεται και η μανούλα των κουταβιών η οποία είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και μικρή σε ηλικία. Επίσης, χαρίζονται και τα άλλα δύο γλυκά και τρυφερά κουτάβια της από προηγούμενη γέννα.(Τα 2 πρώτα αριστερά στη φωτό.)

Αρσενικό,4 μηνών


Το σκυλακι ειναι 4μηνων αγορακι θα γινει περιπου 6-8κιλα και ειναι ομορφος, παιχνιδιαρης, και πολυ πολυ τρυφερος . Ζηταει μια ευαισθητη και υπευθυνη οικογενεια να παρει και να δωσει Αγαπη και χαρα.Τηλ.6936919544 κ. Αλεκα