Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αρετή,13 μηνών


Η Αρετή είναι 13 μηνών και δυστυχώς για εκείνη ενώ υιοθετήθηκε όταν ήταν 3 μηνών, η οικογένεια της αποφάσισε να την γυρίσει πίσω,μετά από 10 μήνες, γιατί δεν είχαν καλή περίφραξη στο σπίτι και έβγαινε έξω..... Παρά τις διάφορες συμβουλές των ανθρώπων του ΚΑΖ, υπήρχε απόλυτη άρνηση για προσπάθεια. κι έτσι η Αρετή, που είχε ξεχάσει το καταφύγιο και τα κλουβιά, ξαφνικά γύρισε σε αυτό, βλέποντας πολλά ζώα , μυρίζοντας πολλές μυρωδιές που την αγχώνουν και την φοβίζουν. Θέλει το σπίτι και τους ανθρώπους της αλλά πώς να της εξηγήσεις ότι δεν υπάρχουν πια αυτοί για εκείνη? Γι αυτό ζητά έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που θα την υιοθετήσει για πάντα και θα της χαρίσει όσα αξίζει! θα δοθεί στειρωμένη και με μικροτσίπ...όσα δεν φρόντισαν δηλαδή να κάνουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες. Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης. ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ 6977 846783 ή info@kazshelter.org

Bianca, καρδιοπαθής- Θεσσ/κη


Χαρίζεται η Μπιάνκα, μια πανέμορφη σκυλίτσα μεγάλου μεγέθους με σκούρο καφέ τρίχωμα που έχει την κακή τύχη να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Μπιάνκα είναι καρδιοπαθής και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή όπως επίσης και ειδική διατροφή. Παρόλα αυτά αν κάποιος δεν το γνωρίζει δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να έχει κάτι γιατί είναι ζωηρή, παιχνιδιάρα και ναζιάρα όπως επίσης και εξαιρετικά έξυπνη(μέσα σε λίγες μέρες έμαθε να μην λερώνει μέσα)! Δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου και μεταφορικού μέσου διότι έχω ήδη ένα σκυλί δεν μπορώ να την φιλοξενήσω για πολύ ακόμα. Υπάρχει κάποιος που να της ανοίξει τη καρδιά του και να της δώσει την ευκαιρία να ζήσει; Σημείωση : η μικρή ανήκει στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων «Η Αγάπη» στη Θεσσαλονίκη και είναι επικίνδυνο γι’ αυτή να γυρίσει εκεί γιατί δεν είναι δυνατόν να ελέγχεται η διατροφή της! 6977951694.

Αλέκα,6 ετών, ημίαιμο Ροτβάιλερ


ΕΠΕΙΓΟΝ!!! - Η Αλέκα ημίαιμο ροτβάιλερ χρειάζεται επειγόντως να βρει σπίτι γιατί στον χώρο που φιλοξενείται μαζί με άλλα σκυλιά δαγκώθηκε από τα υπόλοιπα. Πριν από 2 μήνες την είχαν ξαναδαγκώσει πολύ άσχημα, κ είναι τύχη που έζησε. Είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη περίπου 6 ετών, φιλική με τα άλλα σκυλιά κ τους ανθρώπους κ τρελαίνεται για χάδια. Είναι φαγάνα γι'αυτό κ δεν την συμπαθούν οι άλλοι σκύλοι κ πολύ παιχνιδιάρα. Το ιδανικό γι'αυτήν θα ήταν ένα σπίτι με κήπο. Αν μπορεί κάποιος ας την σώσει γιατί δεν θα την αφήσουν ήσυχη μέχρι να την αποτελειώσουν.. Θα μείνει για λίγες μέρες στο κτηνιατρείο, δεν μπορεί όμως να γυρίσει πίσω. Για πληροφορίες καλέστε την Χριστίνα στο 6977-407833 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης.