Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Τυχερούλα,2.5 ετών,English Setter


Η ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ (κωδικός 473) ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 21/12/09. ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΗ, 2-2,5 ΕΤΩΝ,Αγγλικό Σέτερ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ, Ή ΧΑΘΗΚΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Πρόγραμμα κτηνιατρικών παροχών και δια βιου εκπαιδευτικής υποστήριξης SAPT Hellas. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στο www.sapt.gr (σελίδα επικοινωνίας) ή τηλεφωνήστε στο 6974-481351 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00.

Χρήστος,2.5 ετών,Επανιέλ Μπρετόν


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ(κωδικός 472) ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2009. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΣ, 2-2,5 ΕΤΩΝ,Επανιέλ Μπρετόν ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ Ή ΙΣΩΣ ΧΑΘΗΚΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Πρόγραμμα κτηνιατρικών παροχών και δια βιου εκπαιδευτικής υποστήριξης SAPT Hellas. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στο www.sapt.gr (σελίδα επικοινωνίας) ή τηλεφωνήστε στο 6974-481351 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00.

Ορφέας,1.5 έτους


Γεια σας ….Είμαι ο Ορφεάκος, ένας γατούλης 1 με 1,5 έτους στειρωμένος και εμβολιασμένος!! ¨Όλα τα έχω και συμφέρω!!! Είμαι γατούλης τρυφερός μαλακός χουρχουδερός αλλά και λίαν τυχερός….Με βρήκε μια καλή κοπελίτσα και με περιμάζεψε από το δρόμο…¨Ελεγε ότι ήμουν τραυματισμένος, και σε κακό χάλι, αλλά αυτή με κοίταζε με τα μεγάλα μάτια της γεμάτα αγάπη και μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω….Και τα κατάφερα….Είμαι σε άριστη κατάσταση πλέον και ψάχνω κι εγώ ένα σπιτάκι …θέλω να σπιτωθώ παιδί μου!!!! Λοιπόν αν ενδιαφέρεσαι να μου χαρίσεις αγάπη και ένα σπιτικό για μια ζωή επικοινώνησε στο 6932/485481 ή στο xristianakar@yahoo.gr

Rony,5 μηνών



Χαρίζεται ο γλυκύτατος γατούλης της φωτογραφίας, ο μικρούλης Rony!!Είναι 5 μηνών πολύ παιχνιδιάρης και γλυκούλης!!! Είναι ακόμη ελαφρά φοβισμένος , γιατί ήταν πρώην αδεσποτάκι και τώρα το φροντίζει μια καλή και φιλόζωη κοπέλα…Γι’αυτό θέλει να του δείξετε πολύ αγάπη , για να σας εμπιστευτεί…Η πλήρης κοινωνικοποίησή του είναι θέμα χρόνου και εμπιστοσύνης. Είναι πολύ αγκαλίτσας και έχει προοπτικές να γίνει ο σύντροφός σας για μια ζωή!!! ¨Ένας τρόπος να τον κερδίσετε είναι οι λιχουδιές, γιατί είναι πολύ λαιμαργούλης!!!! Θα δοθεί εμβολιασμένος σε φιλόζωους με μόνη προϋπόθεση να συμφωνείτε με τη στείρωση, για να περιοριστεί ο αριθμός των κακοποιημένων αδέσποτων στην Ελλάδα. Ο Rony περιμένει με ανυπομονησία τα τηλεφωνήματά σας στο 6932/485481 ή στο mail xristianakar@yahoo.gr.

Ράνια


Γεια σας…είμαι η χαριτωμένη γατούλα Ράνια….είμαι γατούλα στειρωμένη, εμβολιασμένη και γλυκούλα, μια μικρή πριγκιπισσούλα έτοι μη να σας κατακτήσω!!!! Είμαι ένα χαρούμενο πρώην αδεσποτάκι και θα γίνω πιο χαρούμενη αν βρω ένα γλυκό και ζεστό σπιτάκι…Λοιπόν όλοι εσείς που έχετε μπόλικη αγάπη και φροντίδα να μου προσφέρετε, περιμένω με ανυπομονησία επικοινωνία σας στο xristianakar@yahoo.gr ή στο 6932/485481….