Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΓΑΤΑ με λευχαιμία ζητά σπιτι-ΘΕΣ/ΚΗ


ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...Η γατούλα βρέθηκε αδέσποτη και έχει λευχαιμία,ασθένεια που κολλάει σ αλλα ζώα.Με καταλληλη φροντίδα και φάρμακα,ο κτηνίατρος είπε πως μπορεί να ζήσει καλά κάποια χρόνια.Αν μπορείτε να την υιοθετήσετε,και αν δεν έχετε άλλα ζώα,παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας,αλλιώς θα την πάνε για ευθανασία...ΤΗΛ 6979780445

Ημίαιμα λαμπραντόρ-λυκόσκυλα


Είμαστε 9 αδελφάκια 7 μηνών . Tα πέταξαν στο δρόμο όταν ήταν 2 μηνών,τα μαζέψαμε και ακόμα προσπαθούν να βρουν σπίτι,αυτοί οι υπέροχοι κούκλοι και κούκλες,μέγαλόσωμα...Είμαστε και κοριτσάκια και αγοράκια, και αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα από εμάς παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το 6938979773.

Aρσενικό κουτάβι,με 3 πόδια-Μελβιλ


Αναζητούμε υπεύθυνη οικογένεια να υιοθετήσει ανάπηρο κουταβάκι. Ο Melville είναι ένα αρσενικό μωράκι, 6 μηνών. Δυστυχώς, μετά από τραυματισμό νεκρώθηκε το ένα του ποδαράκι και έπρεπε να ακρωτηριαστεί για να σωθεί η ζωή του. Σήμερα, η πληγή του έχει κλείσει, και η δύναμη του Melville είναι αξιοθαύμαστη. Τρέχει και πηδάει στηριζόμενος στα τρία ποδαράκια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ψάχνει υπεύθυνο φιλόζωο να τον αγαπήσει, να δει την ομορφιά του, να εκτιμήσει την μοναδικότητα του, χωρίς να τον κρίνει επειδή είναι διαφορετικός. Πληροφορίες: 2106522475, 6937825783.

Γατούλα-Βικτόρια


H ΓΛΥΚΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΥΦΕΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΕΤΩΝ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΤΗΛ 6938117816