Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Σούζι,2 ετών


Η Σούζη είναι ένα Βελγικό λυκόσκυλο 2 ετών, στειρωμένη και υγιέστατη. Είναι ένα υπέροχο ζώο που χρειάζεται ανθρώπινη συντροφιά για να είναι χαρούμενη. Δεν δίνεται για φύλακας. Μόνο εντός Αττικής. 6938117816, savjmp1@hotmail.com

Ρέντζι,2 μηνών


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΕΝΤΖΙ 2 ΜΗΝΩΝ!

Είμαι ένας γάτος 2 μηνών περίπου. Κάποιος με πήρε από τη μαμά μου και με άφησε έξω απ’το σπίτι μιας κοπέλας, η οποία με άκουσε να φωνάζω μες από τους θάμνους και με πήρε απ’το δρόμο. Ήμουν τόσο αδύνατος και πεινασμένος που καταβρόχθισα ένα μπολ ξηρά τροφή σχεδόν χωρίς να τα μασήσω. Η φίλη μου με ονόμασε Renji (Ρέντζι) από το πορτοκαλί χρώμα μου (orange - orenji στα ιαπωνικά) και το Ranger γιατί με είδε να παίζω με τα χώματα και τα έντομα και κατάλαβε ότι είμαι πολύ μαχητικός τύπος, παρά το μικροσκοπικό μου μέγεθος.
Σε αυτό το σπίτι όμως μένουν ήδη πολλές άλλες γάτες οι οποίες μάλιστα δε με θέλουν καθόλου. Μου κάνουν χχχχχχχχχχχ συνέχεια και πάνε να με σφαλιαρίσουν, παρ’ ότι εγώ γουργουρίζω διαρκώς. Επίσης μένουν και μεγάλοι σκύλοι και έτσι η κοπέλα που με πήρε δεν μπορεί να με κρατήσει.
Είμαι πολύ φιλικός με ανθρώπους και γάτους, μου αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια, γουργουρίζω δυνατά, είμαι ζωηρός και όπως βλέπετε και απ’τις φωτογραφίες ένας όμορφος ραβδωτός ξανθοπορτοκαλί γαλανομάτης!
Είμαι καλόβολος με το φαγητό (τρώω ξηρά τροφή και ό,τι άλλο μου έχουν προσφέρει μέχρι τώρα) και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία ζημιά.

Ήδη εμβολιάστηκα και πήρα φάρμακα για αποπαρασίτωση.

Περιμένουμε εναγωνίως το τηλεφώνημά σας.

τηλ.: 693 63 26 948 ή 697 28 81 571

Νικόλ


Το όνομάμου έιναι Νικόλ.Μένω στον Λόφο του Στρέφη αλλά όχι για πολύ γιάτι θέλουν να μας διώξουν,εμένα και τους 3 φίλους μου.Είμαι εμβολιασμένη, στειρωμένη,αποπαρασιτώμενη και οι εξετασεις μου βγήκαν αρνητικές για καλααζάρ και ερλιχίωση.Μου αρέσουν πολύ τα χάδια και τα παιχνίδια!!!Απλα είμαι λίγο φοβισμένη γιατί δεν μου έχουν φερθεί όλοι με τον καλύτερο τρόπο.Αν με υιοθετήσετε θα σας αγαπήσω πολύ πολύ.
Τηλ:210/8835563email:p.antigoni@yahoo.com

Hμίαιμο Κοκεράκι,4-5 μηνών-Θεσσ/κη


Χαρίζεται αυτό το γλυκό αρσενικό ζουζουνάκι.. Είναι χαδιάρικο, παιχνιδιάρικο και μπορεί να συμβιώσει με άλλα σκυλάκια.είναι 4 με 5 μηνών, ζυγίζει 8 κιλά και θα φτάσει τα 16.Βρισκεται Θεσσαλονικη.Τηλέφωνο: 698 390 45 35 (οποιαδήποτε ώρα) για το κοκερακιMail : skylakia@gmail.com

Hμίαιμος Σπιτζ,8 μηνών


Στις 3/11 βρέθηκε αυτός ο φοβισμένος σκυλάκος! Είναι 8 μηνών,ημίαιμο Σπιτζ.Τον φιλοξενούν προσωρινά και χρειάζεται επειγόντως ένα σπίτι!!! Είναι ήσυχος και γλυκός. Πληροφορίες: 6948468590.

Σάρα!


Αυτή η μικρή σκυλίτσα βρέθηκε χτυπημένη από αυτοκίνητο,με διαλυμένη όλη της τη λεκάνη! Στον κτηνίατρο που τη χειρούργησε, και ευτυχώς τώρα είναι καλά,χρωστάμε άλλα 1300 ευρώ!Πολλοί απο σας βοηθήσατε ήδη από πριν...Αν κάποιος θέλει να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας. Η μικρούλα που μοιάζει με Πεκινουά, λέγεται πια Σάρα και είναι ένα μικρόσωμο, γλυκό σκυλάκι που ψάχνει απεγνωσμένα για χάδια και αγκαλιές! Αν θέλετε να την υιοθετήσετε,τηλ.6947 829826.