Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Θηλυκά,3 μηνών


Οι 2 μπεμπούλες είναι 3 μηνών και υπολογίζονται μεσαίου μεγέθους.Βρέθηκαν την ημέρα της ξαφνικής νεροποντής στη μέση του πουθενά στην Πεντέλη. Είναι πανέξυπνες, υπάκουες και αξιαγάπητες.Είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Δώστε τους μια ευκαιρία να ζήσουν σε μια ζεστή αγκαλιά. Δεν μπορούν να επιβιώσουν έξω.Θα δοθούν αποπαρασιτωμένες κ εμβολιασμένες.Τηλ 6976510568

Aργυρης,8 μηνών


ΑΡΓΥΡΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΤΥΧΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ 8 ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ!! (ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΕΣ, ΛΕΡΩΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΥΧΝΑ ΧΑΔΙΑ...)ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΨΟΓΕΣ-ΕΥΤΥΧΩΣ!!).ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 6944-785173 (κ. Ελπιδα), η στη «ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΝΟ» 210-93 59 592.

Λευκός τεριέ,1.5 έτους-Θεσ/κη


Θεσσαλονίκη: Λευκό τεριέ αναζητά οικογένεια...Στη φώτο βλέπετε αρσενικό λευκό τεριέ, μεσαίου μεγέθους, που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο κέντρο της πόλης (μάλλον μεγάλωσε πιο πολύ από ότι περίμεναν οι "φιλόζωοι" που τον είχαν). Το περισυλλέξαμε, και προσωρινά διαμένει σε πανσιόν, αλλά δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να το κρατήσουμε εκεί για πολύ καιρό, συνεπώς το θέμα επείγει! Ο κουκλάκος φαίνεται ότι είναι από σπίτι, ήταν πολύ εύκολος στη μεταφορά του με αυτοκίνητο, εξαιρετικά φιλικός και τρυφερός, αν και λίγο τρομαγμένος...Τα δοντάκια του είναι κατάλευκα, και φαίνεται να είναι το πολύ 1,5 έτους. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα της κτηνιατρικής προετοιμασίας (εμβολιασμός, αποπαρασίτωση, αιματολογικές εξετάσεις) αρκεί να βρεθεί κάποιος να τον αγαπήσει και να μην τον εγκαταλείψει ποτέ ξανα :-(Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948801499, Μαρίνα.