Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Krishna & Kiara


Η Krishna και η Kiara είναι 2 αδερφάκια που βρέθηκαν σε κούτα μέσα σε κτήριο ναρκομανών. Για καλή τους τύχη κάποιος περαστικός τα μάζεψε και τώρα ανήκουν στην μεγάλη γάτο-οικογένεια του stray.gr . Και τα δυο τα πάνε πολύ καλά με άλλες γάτες και σκυλιά, και θα δοθούν πλήρως εμβολιασμένα και υγιή.H Krishna ειναι η πιο άτρωτη , παιχνιδιάρα και καλοφαγού ενώ η Kiara συμφωνεί με την απόλυτη έννοια της χαλαρότητας στη πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού.Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα από αυτά τα χαρωπά μικρά χοντρά γατάκια, καλέστε στο 6977260427 ή xtsimblouli@stray.gr.

Βull Terrier mix,8 μηνών


Είναι υπέροχος χαρακτήρας, 8 μηνών ημίαιμο Μπούλ-Τεριέ, υπάκουος, τρυφερός, ήσυχος, ιδανικός γιά οικογένεια. Ψαχνουμε να του βρούμε το καλύτερο σπίτι, γιατί το αξίζει!!!!!!!!!!!Τηλ 6936006310

Αρσενικό,ημίαιμο λυκάκι,1 μηνός


Χαριζεται ο γλυκος κουταβος της φωτογραφιας. Ειναι 1 μηνος περιπου και τρωει μονος του κονσερβουλα και βρεγμενη ξηρα τροφη. Υπολογιζεται να γινει μεσαιου μεγεθους, οποιος θελει να τον γνωρισει απο κοντα ας επικοινωνησει με το 6948 180033.

Ήρα,2.5 μηνών


Η Ήρα αναζητά θρόνο!!!
Όταν ήταν νεογέννητη την παράτησε η μαμά της μαζί με τον αδελφούλη της. Για καλή της τύχη, όμως, την υιοθέτησε μια άλλη γατούλα και τη μεγάλωσε μαζί με τα δικά της μωρά!Τώρα αναζητά ένα ζεστό σπιτάκι και μια οικογένεια να την αγαπήσει σαν θεά, γιατί εκεί που ζει τα πράγματα είναι λίγο επικίνδυνα….Λατρεύει τις αγκαλιές και τα πατουσάκια και θα είναι η καλύτερη (μίνι) κουβερτούλα για το χειμώνα! Είναι περίπου 2,5-3 μηνών και, όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία, αναλαμβάνουμε τη στείρωσή της.
Επικοινωνήστε στο 6944391820 ή στο
m_spat@yahoo.gr