Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Lara,5 ετών (Θεσ/κη)


Η Λάρα ήταν για 5 χρόνια μέλος μιας οικογένειας. Ξαφνικά, όμως, δεν υπήρχε χώρος πια γι′αυτήν, κι έτσι βρέθηκε σε μας. Είναι πολύ λυπημένη, κι επειδή την αγαπήσαμε για τον εξαιρετικό της χαρακτήρα, θέλουμε να της βρούμε ένα άλλο σπίτι που θα της δώσει μια καλή ζωή, που τόσο της αξίζει. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977951694.

Mickey,6 μηνών (Θεσ/κη)


Αυτός είναι ο Μίκυ και είναι 6 μηνών. Μετά από δύο μήνες υιοθεσίας μας τον έφεραν πίσω, γιατί, όπως μας είπαν, θα μετακόμιζαν σε άλλο σπίτι, και ο Μίκυ δεν θα “χωρούσε” εκεί. O Μίκυ κάνει μεγάλες προσπάθειες προσαρμογής, και παρ’ όλες τις ταλαιπωρίες του, είναι ένα καλό και φιλικό ζώο. Δεν του αξίζει ένα καλύτερο σπίτι; Εμείς, με τη βοήθειά σας, θα το προσπαθήσουμε. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977951694.

Αρσενικό,2 ετών (Θεσ/κη)


Το ημίαιμο Pointer της φωτογραφίας περιφερόταν έξω απο το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. Είναι αρσενικό, περιπου 2 χρονων, και φοράει καφε δερματινο λουρακι. Παρότι φιλικό με τους ανθρώπους, μάλλον δεν το είχε ταίσει κανείς εδώ και καιρό, αφού όταν το βρήκαμε ήταν πολύ αδύνατο και αδύναμο. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το 6977951694.