Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Θηλυκό,5 μηνών


Αυτή η μικρή σκυλίτσα που είναι 5 μηνών βρέθηκε στη Σαλαμίνα.Είναι περίπου 6 και δέν φαίνεται να μεγαλώσει πολύ ακόμα. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείτε προσωρινά από μια κυρία που λόγω δικών της προβλημάτων δέν θα μπορέσει να την κρατήσει για πολύ.Το σκυλάκι είναι φοβισμένο και με τους ανθρώπους και με τα άλλα ζώα γιατί προφανώς δέν πέρασε καλά αυτούς τους 5 μήνες που είναι στη ζωή. Χρειάζεται τρυφερότητα και αγάπη ώστε να νοιώσει ασφαλείς και να μπορέσει να βρεί την ηρεμία και τη θαλπωρή που τόσο της έχει λείψει.Θα δείξει εμπιστοσύνη σε όποιον της δείξει αγάπη και αυτη θα το ανταποδώσει με την αφοσίωσή της για πάντα.Θα δοθεί εμβολιασμένη και στειρωμένη. Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει ή να την φιλοξενήσει μέχρι να βρέθει κάποιο σπίτι να επικοινωνήσει στο 6949123994. Ευχαριστώ.

2 κουτάβια,2 μηνών


Τα Λουτρακιωτάκια Είμαστε δύο αδελφάκια, δύο μηνών περίπου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Κάποιος ασυνείδητος φόλιασε τη μαμά μας και μείναμε μόνα στη βροχή και το κρύο χωρίς τροφή και προστασία. Περαστικοί μας βρήκαν βρεγμένα να τρέμουμε από το κρύο και μας πρόσφεραν προσωρινή στέγη, τροφή και φροντίδα. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να μας κρατήσουν γιατί ήδη έχουν άλλους τρεις τετράποδους συγκάτοικους. Θέλουμε πολύ να ζήσουμε και να αγαπηθούμε και σε αντάλλαγμα θα σας προσφέρουμε την αφοσίωσή μας και ατελείωτα σαλιώματα γιατί είμαστε και πολύ … χαδιάρικα. Περιμένουμε ανυπόμονα τη ζεστή αγκαλιά σας!!! Πληροφορίες: Ζωή, 6978156112

Νίνα κ Λιαρής,2 eετών


Ο ΛΙΑΡΗΣ και η ΝΙΝΑ είναι αδέρφια, περίπου 2 ετών, ημίαιμοι Ελληνικοί Ποιμενικοί.
Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ φύλακες, πολύ πιστοί και υπάκουοι.
Δεν έχουν χωρίσει ποτέ μέχρι τώρα, οπότε θέλουν να υιοθετηθούν και μαζί.

Είναι στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και εμβολιασμένα.
Ο Λιαρής έχει κάνει θεραπεία για Ερλειχίωση και Αφροδίσιο, αλλά τώρα ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ και είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.

Ο Λιαρής δεν τα πάει καλά με άλλα σκυλιά, ούτε και η Νίνα ιδιαίτερα. Προτιμούν να μην μοιράζονται την αγάπη τους με άλλα 4ποδα!
Επίσης, επειδή έχουν αναγκαστεί να φάνε πτώματα σκύλων και να κυνηγήσουν πουλιά, για να επιβιώσουν, δεν ενδείκνυνται για συμβίωση με ζώα π.χ. κότες, κουνέλια, κλπ.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε τα γλυκύτατα αδερφάκια, τηλεφωνήστε στο 6974063270

Φρουφρου,17 μηνών


Η Φρουφρου γεννήθηκε στο δρόμο, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή η μαμά της φολιάστηκε, η φρουφρού όμως επέζησε χάρη σε μια κυρία που την υιοθέτησε, η κυρία αυτή όμως πριν λίγους μήνες πέθανε, έτσι η φρουφρού τώρα ζει πάλι στο δρόμο, την ταΐζουν οι γείτονες όμως ξέρουμε ότι αν δε βρεθεί σύντομα μια οικογένεια να την υιοθετήσει, θα έχει την ίδια τύχη με τη μαμά της καθώς στη περιοχή μας ρίχνουν συνεχώς φόλες. Είναι 17 μηνών, εμβολιασμένη, στειρωμένη και υγιέστατη. Είναι μαθημένη να ζει σε κήπο, τα πάει καλά με τις γάτες και είναι πολύ χαδιάρικο σκυλί. Τηλ.6977832588 κυρία Άννα. Περιοχή Ερέτρια.

5 γατάκια,3 μηνών


Χαρίζονται 5 πανέμορφα γατάκια (3 κοριτσάκια και 2 αγοράκια) περίπου 3 μηνών. Γεννήθηκαν από γατούλα ηλικιωμένης κυρίας. Η μαμά-γάτα θα στειρωθεί άμεσα. Είναι μαθημένα να ζουν μέσα στο σπίτι και εξοικειωμένα με σκύλο. Τηλ. 6979021633 και 6746055007