Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Φαίδρα,1 έτους,Επανιέλ Μπρετόν


Ειναι επανιελ μπρετον καθαροαιμο, θηλυκο ενος ετουςκαι ονομαζεται Φαιδρα.Δεν κανει για κυνηγι, γι΄αυτο θελουν να το εγκαταλειψουν. Αναζητείται νεα οικογένεια και ΟΧΙ ΚΥΝΗΓΟΙ. 6978138493. δωρο μαθημα εκπαιδευσης

Bella,2 ετών


Η Μπέλα είναι σχεδόν δύο (2) χρονών και εγκαταλείφθηκε όταν ήταν κουτάβι σε κτηνιατρείο. Απο τότε ζει σε καταφύγιο, αλλά δεν της αρέσει καθόλου το κλουβί καθώς είναι πολύ ζωηρή, χαδιάρα και παιχνδιάρα, και αναζητά συνεχώς την ανθρώπινη συντροφιά. Ξέρει να κάνει βόλτες με λουρί και με αυτοκίνητο και είναι επιβλητική στ...ον χώρο της. Είναι στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη και αρνητική στις εξετάσεις για καλαζάρ και ερλίχεια. Θα δοθεί με συμβολαίο υιοθεσίας σε φιλόζωη οικογένεια που θα διαθέτει κήπο ή αυλή, καθώς δεν κάνει για διαμέρισμα. Τηλεφωνείστε για την Μπέλα, στο 6976510568. Άννα. Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Τσοπανοσκυλάκια,3 μηνών


ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ,8 ΚΙΛΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΕΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ. ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ! ΤΗΛ.6942883369 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης για όλα τους!!

Tommy,16 μηνών


Ο ΤΟΜΥ??? ΚΟΥΚΛΟΣ!!!! ΗΜΙΑΙΜΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΜΕ ΠΗΤ-ΜΠΟΥΛ. ΠΕΡΙΠΟΥ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22 ΚΙΛΑ. ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΩΡΟ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ! ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!! !! ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΛΟ, ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ , ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ!!!! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ. ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΛ-ΣΕΡΒΙΣ!!!! ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977 082003>ΠΑΤΥ ΚΑΙ ΤΗΛ. 6946 055007>ΣΟΦΙΑ ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Βέρα,1.5 έτους,Αλσατίας


Η ΒΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΣΑΤΙΑΣ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ, ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΓΑΤΕΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΟΒΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ 1.5 ΕΤΟΥΣ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠ. ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΟΝΟ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977 082003 ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.