Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008

Gismo,Roudolf & Fiona


Χαριζονται τα σκυλακια των φωτο . Η μανα μαλλον ειναι κυνηγοσκυλο κ ο πατερας ημιαιμος γιαυτο κ ο ιδιοκτητησ τα παρατησε ημερων η ωρων να πε8ανουν στο κρυο. Ο Roudolf o Gismo k h Fiona ειναι πολυ παιχνιδιαρικα κ κοινωνικα τωρα πρεπει να ναι 5 εβδομαδων κ τρωνε ξηρα τροφη με γαλα. Δεν εχω χωρο κ αλλο αλλο χρονο να τα κρατησω οποιος μπορει να βοη8ησει η να υιο8ετησει ας το σκεφτει καλα κ να στειλει mail στο kal_r_i_p@yahoo.gr με τα προσωπικα του δεδομενα κιν. στα8ερο τηλ ,διευθυνση κ ονοματεπωνυμο.
5/2/08:O ROUDOLF ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚE.

O φάτσας Νηρέας


Ο Νηρέας είναι 7 μηνών, πολύ φιλικός και χαδιάρης. Πολύ μικρόσωμος ιδανικός για διαμέρισμα. Τηλ 6978 138 493

6 κουτάβια,50 ημερών
6 ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΔΕΜΕΝΑ,ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΗΔΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΩΑ!
ΕΙΝΑΙ 3 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 3 ΘΗΛΥΚΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!


ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ 'Η ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ 'Η ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ 'Η ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ Ή ΤΗ ΦΡΥΝΗ Ή ΤΗ ΛΑΪΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 6977 84 67 83-ΚΑΖENHMEΡΩΣΗ:

Μάρτιος 2008:Koντεύουν 4 μηνών,έχουν μείνει 4 προς υιοθεσία. Eίναι ζωηρά και πολύ τρυφερά,γλυκύτατα.

ΑΝΤΙΟ Oλυμπία!
Η γλυκιά Ολυμπία βρέθηκε χωμένη κάτω από μια σκάλα,φοβισμένη,ετοιμοθάνατη,κλεισμένη εκεί να πεθάνει από την πεινα και τη δίψα! Είναι 4 μηνών,χαδιάρα,υγιής(εξετάστηκε από κτηνίατρο).Βρίσκεται σε καταφύγιο ζώων,έχει αρχίσει να τρώει φαϊ και θα ξαναγίνει ένα παχουλό κουταβι με βιταμίνες και φροντίδα. Μην την βλέπετε κοκαλιάρα...Είναι πανέμορφη. Αναζητείται οικογένεια με πολύ αγάπη να της χαρίσει την ζωή που της αξίζει. Τηλ. 6977 84 67 83 -KATAΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
26/3/08:Δυστυχώς η Ολυμπίτσα δεν τα κατάφερε.Τα προβλήματα στο εντερο της την νίκησαν.Αντίο γλυκιά μας.