Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥ!


ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥ! Η ΜΙΛΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ,ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΗ Κ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΛΥΝΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΑ... ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ.... Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6932533228

Βρέθηκε γάτα κ γέννησε γατάκια!


Βρέθηκε την Τετάρτη (24/03) έγκυος γκρι ημι-φουντωτή γατούλα στην περιοχή του Ζωγράφου.Η γατούλα είναι πολύ καλή και μαθημένη σε σπίτι. Είναι ή χαμένη ή παρατημένη και προσωρινά φιλοξενείται από το παιδί που τη βρήκε.Πλέον, όμως, δεν είναι έγκυος γιατί την Πέμπτη (25/03) το πρωί έγινε μανούλα 5 γατακίων (3 μαύρα, 2 πορτοκαλί)!!!!!!Η μαμά και τα μωράκια θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία από αρχές Μαΐου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937177436 (Νεκτάριος) 6944563916 (Κατερίνα) Mail επικοινωνίας:soiratken@gmail.com (Νεκτάριος) aikpas@gmail.com (Κατερίνα)

Ημίαιμο Τσιουάουα,2 μηνών


ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ Κ ΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ ΑΜΕΣΑ!!! ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΗΜΙΑΙΜΟ ΠΙΝΣΕΡ-ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΕ Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο αν χρειαστεί ή γενικά στην ευρύτερη περιοχή. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ vankou86@gmail.com.