Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Σκυλίτσα & 7 κουτάβια στην Ηλειά ζητούν βοήθεια


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας, από άγνωστη αιτία, έχει υποστεί ένα σοβαρότατο κάταγμα στο μπροστινό της πόδι, και τις τελευταίες εβδομάδες τριγυρνά κουτσαίνοντας στη Βαρβάσαινα της Ηλείας. Το ταλαιπωρημένο ζώο - που προφανώς κάποιος το βαρέθηκε και το εγκατέλειψε - βρήκε καταφύγιο σ’ ένα ακατοίκητο μισοερειπωμένο σπίτι και εκεί γέννησε επτά κουταβάκια! Όμως η παρουσία της «σκυλοοικογένειας» ενοχλεί τους γείτονες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αδιαφορούν για το τι θα απογίνουν τα κουταβάκια, πόσο μάλλον η σακατεμένη μητέρα τους. Η σακατεμένη σκυλίτσα χρειάζεται άμεσα κτηνιατρική φροντίδα. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει στα email: apolis2010@gmail.com ή στο mypyrgosnews@gmail.com

Αρσενικό,9 μηνών


Είναι ένα κουτάβι 8-9 μηνών, ημίαιμος Λαμπραντόρ με Βέλγικο λυκόσκυλο. Έφτασε στο καταφύγιο πριν λίγες μέρες μετά από παρέμβαση του Φιλοζωικού Π Φαλήρου και του Εισαγγελέα στο σπίτι των αφεντικών του, όπου υφίστατο κακοποίηση λόγω ναρκωτικών και ψυχοπάθειας (?). Όμως του είναι αδύνατο να προσαρμοστεί στο κλουβί του, μασάει τα σύρματα και κλαίει φωνάζοντας να για ακολουθήσει τους ανθρώπους που βλέπει. Έχει συνηθίσει να συνυπάρχει με ανθρώπους, μέσα στο σπίτι, ακόμα κι αν αυτοί τον κακοποιούσαν. Είναι πολύ υψηλής νοημοσύνης και πολύ τρυφερός σαν χαρακτήρας, υγιέστατος και εμβολιασμένος. Είναι πολύ επείγον να δοθεί, γιατί από την στενοχώρια του τρώει ελάχιστα και φοβόμαστε για την φυσική του κατάσταση. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-9818037 & 6974702240 Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Μαυρούλα,18 μηνών


Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΑΔΙΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΜΗΝΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ. ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936520971 κα ΔΗΜΗΤΡΑ. Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Νικίας


Ο Νικίας που πάλεψε και τα κατάφερε! Ένα ημίαιμο ροτβάιλερ, φιλικό, αλλά λίγο δύσπιστο στην αρχή, βρέθηκε μετά από ενημέρωση για την κακή του κατάσταση, στον Ασπρόπυργο, αρχές του χρόνου. Κι από τότε κατάφερε να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που πρωτοενημέρωσαν, τη Φιλοζωική Ελευσίνας, εθελοντές, το ΣΠΑΖ και το ΚΑΖ μαζί! Τους ένωσε σε μια κοινή προσπάθεια να νικήσουν την εγκατάλειψη του, τη μοναξιά του, την αρρώστια του, και την τύχη του που είχε προδιαγράψει πως θα πεθάνει χωρίς βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο φιλόξενο ΚΑΖ και ονομάστηκε Νικίας. Σαν προφητικό το όνομα, τα κατάφερε και περπατάει πλέον καμαρωτός, περιμένοντας τα επόμενα χάδια... Ο Νικίας πλέον, το μόνο που ζητάει είναι μια σταλίτσα ακόμα τύχη. Να ολοκληρώσει τον κύκλο της αυτή η προσπάθεια και να βρεθεί και γιʼαυτόν μια γωνίτσα με ανθρώπους, που θα τον αγαπούν. Γνώρισε πλέον τη φροντίδα και την αγάπη, και θα ήταν πολύ σκληρό να παραμείνει σε ένα κλουβί ή να επιστρέψει στους δρόμους. Βοηθήστε να πούμε ότι κι αυτή τη φορά η αίσια έκβαση μας δίνει κουράγιο να προσπαθούμε ακόμη πιο πολύ. Μια γωνίτσα στη ζωή σας κι όσοι τον ξέρουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα το ανταποδώσει στο μέγιστο με όλη του την ταλαιπωρημένη, αλλά γεμάτη πίστη, καρδούλα...Προσφέρεται μάθημα θετικής εκπαίδευσης. Τηλ επικοινωνίας: ΚΑΖ: 6977 846783 Mail: info@kazshelter.org

Αρσενικό,3.5 μηνών-επείγον!Εβρος-Θεσ/κη


Αυτο το καφε σκυλακι ειχε την ατυχια να γεννηθει μεγαλοσωμο....... Ο κυριος που το εχει θελει να το παει να το πεταξει στο βουνο γιατι λεει του τρωει τις κοτες...!!!! Το σκυλι ειναι περιπου 3-4 μηνων και εχει ακομη τα μικρα του δοντακια. Αν και τον διαβεβαιωσα οτι αποκλ...ειεται να το εκανε αυτο,δεν πειθεται με τιποτα γιατι λεει το ειδε με μια κοτα στο στομα. ου ειπα να περιμενει λιγες μερες για να δω τι μπορω να κανω. Αυτη τη στιγμη ο σκυλος ειναι δεμενος και το σπιτακι που υπαρχει εκει, ειναι για τον αλλο σκυλο που εχει αυτος. Μαλιστα το εχει δεμενο ετσι ωστε να μην φτανει να μπει και αυτο μεσα. Οχι οτι το σπιτακι ειναι μεγαλο και χωραει 2 σκυλια, αλλα........ Ο σκυλος παραμενει δεμενος εκει εδω και 4 μερες. Φαγητο και νερο του παρεχω εγω, αλλα πηγαινω καθε δευτερη μερα γιατι δεν μπορω καθε μερα Ζηταμε λοιπον επειγοντως ενα σπιτι με αυλη για ΑΜΜΕΣΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. Ειναι αρσενικος κουταβακος που ομως χρειαζεται αυλη. Θα γινει καλος φυλακας (οπως δειχνει) και ειναι πολυ κοινωνικος με ανθρωπους, παιδακια και αλλα ζωα. Ας βοηθησουμε την ψυχουλα αυτη......πραγματικα αυτη τη στιγμη περναει μια κολαση. Ειμαστε στον Εβρο αλλα φτανουμε και μεχρι Θεσσαλονικη, αν θελετε...... Οποιος ενδιαφετεται ας τηλεφωνησει στο 6937441375 (Κατερινα)