Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Allegro,5 μηνών


Βρέθηκε (7/9/09), 2 μηνών περίπου, σε κακά χάλια όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη του φωτογραφία αριστερά. Ζύγιζε 3 κιλά αντί των τουλάχιστον 8-8 ½. Τον είδε φυσικά ο κτηνίατρός μας και εθελόντριά μας τον πήρε στο σπίτι της και με σούπερ τροφή, μπάνιο, παιχνίδια, ενασχόληση και γενικά φροντίδα. Ο σκυλάκος έγινε γρήγορα καλά. Ο Αλέγκρο λοιπόν είναι σήμερα 4 ½ - 5 μηνών, εκτιμούμε ότι θα γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, χαίρει άκρας υγείας και είναι διαθέσιμος για ραντεβού γνωριμίας. Αλλά δεν είναι όποιος κι όποιος! Είναι μαθημένος σε σπίτι με καταπληκτικούς τρόπους, ζηλευτούς θα λέγαμε, καθότι φιλοξενείται προσωρινά και εκ περιτροπής από δύο εθελόντριες της ομάδας μας που τον έχουν προετοιμάσει τέλεια με την αγάπη και τις γνώσεις τους. Πάει βόλτα, κάνει τις ανάγκες του μόνο έξω, δεν κάνει ζημιές, είναι κοινωνικοποιημένος με σκύλους και πάει λέγοντας το βιογραφικό του... Πανέτοιμος δηλαδή. O Αλέγκρο είναι όπως λέμε, μαθημένος αλά SAPT! Πρόγραμμα Κτηνιατρικών Παροχών & δια βίου Εκπαιδευτικής Υποστήριξης SAPT Hellas. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στο www.sapt.gr. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, τηλεφωνήστε στο 6974-481351 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00 για να σας στείλουμε το ερωτηματολόγιο με fax.

Mάριος,8 μηνών


Βρέθηκε χτυπημένος και δαγκωμένος το Σάββατο 28/11/09. Σήμερα αναρρώνει από επέμβαση για να επουλωθούν τα τραύματά του και από εβδομάδα θα είναι έτοιμος για να τον γνωρίσετε από κοντά και να τον αγαπήσετε όπως του αξίζει! Είναι περίπου 8 μηνών, υγιέστατος, παιχνιδιάρης χαδιάρης και πανέξυπνος. Πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες της ζωής του στο δρόμο αλλά ο τυχερός Μάριος τώρα πια περιμένει την φιλόζωη οικογένεια που θα το αγκαλιάσει και θα του προσφέρει συντροφιά αγάπη και ασφάλεια, όπως αξίζει σε κάθε πλασματάκι εκεί έξω. Θα δοθεί με φόρμα υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και μικροτσίπ, σε συνεργασία φιλοζωικής Καισαριανής και Χαλανδρίου. Επίσης,δώρο μάθημα εκπαίδευσης μέσω του Train A Stray. 6949987262, 6945386096. μην τον αφήσετε να περιμένει πολύ! Μαίρη - Όλγα

Μαμά και 3 κουτάβια ζητούν βοήθεια:Περαία


Ειμαστε ενα ζευγαρι απο θεσσαλονικη και εδω και λιγο καιρο εχουμε βρει τρια κουταβια,ημίαιμα ξανθά λυκοσκυλάκια, με τη μαμα τους στην περιοχη του μπαχτσε διπλα στην περαια!Ζουν μονα τους και απροστατευτα κατω απ"την ιχθυοσκαλα!Οι συνθηκες οπως καταλαβαινετε δεν ειναι και οι καλυτερες.Εμεις κανουμε οτι μπορουμε τα ταιζουμε τα φροντιζουμε αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο!Δυστυχως το ενα κουταβι πεθανε απο δαγκωμα μεγαλυτερου σκυλου! Όποιος μπορεί να σώσει ένα,υιοθετώντας το,να καλέσει 6984536790 Ζητείται βοηθεια για τη στειρωση της μαμας.

Tekila,1.5 μηνός


Η μικρη Τεκιλα ειχε βρεθει εγκαταλελειμενη σε μια κουτα με τα 8 αδερφακια της οταν ακομα ηταν λιγων ημερων! Τη φιλοξενω εγω και πια εγινε 1,5 μηνα, οποτε ηρθε η ωρα να βρεθει η καινουρια της οικογενεια! Της αρεσει πολυ η επαφη με τους ανθρωπους και με τα ζωα και θελει να παιζει συνεχεια! Μολις βεβαια κουραστει τα παραταει οοολα και τρεχει στο κρεβατι της! Μαλλον θα γινει μεσαιου μεγεθους κοπελαρα! Ειναι μια ΘΕΑ και θα ειναι πραγματικα πολυ τυχερος οποιος την υιοθετησει! Περιμενει ανυπομονα τη νεα της μαμα ή το νεο της μπαμπα στη Θεσσαλονικη και υποσχεται οτι κι εκεινη δε θα κλαιει πολυ και θα την/τον κανει συνεχεια να γελαει! Επισης δεν εχουν υιοθετηθει ακομα 3 αγορακια απο τα αδεφακια της! στοιχεια επικοινωνιας 6979 79 58 41 και firefromsky2008@hotmail.com

Αρσενικό,2.5 ετών,Pit bull


Βρισκόταν σε μια αυλή παρατημένο, του πέταγαν ένα κομμάτι ψωμί κάθε εβδομάδα, ήταν ένα κόκκαλο και ζούσε μέσα στην βρώμα. Φιλοξενείται προσωρινά, αλλά ψάχνει μια οικογένεια εντός Αττικής που θα τον κρατήσει κοντά της, θα τον προσέχει και θα του προσφέρει όσα έχει στερηθεί μέχρι σήμερα! Είναι 2 1/2 ετών, είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, ήσυχος, παιχνιδιάρης και καλός στο λουρί. Θα παραδοθεί στειρωμένος και με δώρο μάθημα εκπαίδευσης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2755317 & 6948855077.