Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

Θηλυκό,4 ετών (με μικρό πρόβλημα στο πόδι)


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα αγάπης ανεξαρτήτως ονόματος. Είναι περίπου τεσσάρων ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και όχι πλέον αδέσποτη. Φιλοξενείται σε μια άριστη πανσιόν, καθώς αδυνατεί να κυκλοφορεί στον δρόμο όπως πριν, λόγω του μπροστινού της ποδιού. Πρίν ενάμιση μήνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να νεκρωθεί το κερκιδικό νεύρο, και ως εκ τούτου αδυνατεί να πατήσει το πόδι της και να στηριχτεί σε αυτό. Περιορίζεται στα υπόλοιπα τρία ποδαράκια . Νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στην φιλοζωική Κορωπίου και κατόπιν μετεφέρθη στην πανσιόν όπου μένει έως ότου βρεθεί σπίτι για εκείνη. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν εντός και εκτός φιλοζωικής, οι πιθανότητες να επανέλθει το νεύρο είναι ελάχιστες και σταδιακά εξαντλούνται με το πέρασμα του χρόνου. Επέμβαση να γίνει αποκλείστηκε ως λύση γιατί θα ήταν τεράστιο το ρίσκο ως προς γειτονικά νεύρα ζωτικής σημασίας. Έγινε πρόταση για ακρωτηριασμό προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πληγών και μολύνσεων σέρνοντας το στον δρόμο ως αδέσποτο ζώο, αλλά εμείς που την φροντίζουμε χρόνια και την αγαπάμε επιθυμούμε για εκείνη καλύτερο μέλλον. Αν υιοθετηθεί δεν υπάρχει ανάγκη ακρωτηριασμού εφ όσον θα κινείται σε περιορισμένο χώρο χωρίς τον κίνδυνο αυτοκινήτων ή μολύνσεων. Η ίδια επιθυμεί να περπατά μικρές αποστάσεις με συχνά διαλλείματα κι έτσι θα μπορούσε να κατοικεί σε σπίτι με ανάγκη για σύντομη βόλτα έξω, πράγμα ιδιαίτερα ‘βολικό’ για το μελλοντικό αφεντικό της. Είναι εξαιρετική φύλακας, ιδιαίτερα τρυφερή με τους ανθρώπους που την φροντίζουν, έτοιμη να ενσωματωθεί σε ομάδα ανθρώπων και ζώων και υπομονετική με την δυσκολία που αντιμετωπίζει . Παρά τον βάρβαρο διωγμό που υπέστη από ανθρώπους ως αδέσποτο, εξακολουθεί να επιδιώκει την αγάπη του ανθρώπου η οποία της αξίζει και την οποία έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937085370

Σκυλίτσα με 8 κουτάβια στην Εθνική!!!Boηθήστε!


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Η γλυκύτατη σκυλίτσα της φωτογραφίας εγκαταλείφθηκε στα μέσα Αυγούστου στην εθνική οδό, πιθανότατα επειδή η εγκυμοσύνη της θα χάλαγε τις διακοπές των αφεντικών της. Το ζωάκι – που φοράει καινούριο λουράκι και κονκάρδα εμβολιασμού 2009- βρήκε καταφύγιο πίσω από ένα δέντρο στον παράδρομο της εθνικής, όπου έφερε στον κόσμο οκτώ κουταβάκια. Επειδή τα πρώτα τους βήματα θα γίνουν σύντομα και θα τα οδηγήσουν στην Εθνική οδό, παρακαλώ θερμά έαν κάποιος θα ήθελε να υιοθετήσει ένα από τα σκυλάκια, να διαθέσει προσωρινά έναν περιφραγμένο χώρο ή να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6977 601 505.

Θηλυκά,6.5 μηνών,Θεσσ/κη


Τα κουταβάκια μας έγιναν 6.5 μηνών! Είναι όλα θηλυκά, πολύ χαρούμενα και παιχνιδιάρικα, και θέλουν κι αυτά να βρουν το δικό τους σπίτι. Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε, γράφοντας στο e-mail spazth@hotmail.com. ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΓΑΠΗ"