Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

sos για τον ΤΟΥΣΑ


Η κοπέλα που το έχει είναι φοιτητρια και δεν έχει δυνατότητα για φιλοξενία επι πληρωμή.Θα παει στους γονεις της,οπου εχουν ήδη αλλα 2 ζωα με το ζόρι και δεν μπορει να το παρει μαζι....
Ο Τούσας είναι ένας γατούλης που βρήκα στο δρόμο και περιέθαλψα στο σπίτι μου .Έχει ένα πρόβλημα με το δεξί του πόδι, λόγω τραυματισμού στους τένοντες, αλλά είναι ένα κανονικότατο, παιχνιδιάρικο και ζωηρό γατάκι.Ζητάω την προσωρινή του φιλοξενία σε κάποιο σπίτι ή προφυλαγμένη αυλή, καθώς πρέπει να λείψω για μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχω άλλη εναλλακτική λύση.Όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μου στο :boolito19@hotmail.com.

Ορφέας,6 μηνών


Ο γλυκός Ορφέας είναι μόλις 6 μηνών και μέχρι στιγμής η ζωή δεν του έφερε πολλά καλά... Υιοθετήθηκε κουταβάκι και μετά ο ιδιοκτήτης του τον παράτησε σε άλλη γειτονιά, επειδή δεν του "έκανε"!!! Λίγες μέρες μετά ο Ορφέας βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο, με τραύμα στο κεφάλι και ράγισμα στη λεκάνη. Μεσολάβησε φιλοζωικό σωματείο για την περίθαλψή του, τον εμβολίασε, τον στείρωσε και τώρα είναι έτοιμος να βρει μια καλή κι υπεύθυνη οικογένεια που θα τον κρατήσει για πάντα.
Είναι πολύ γλυκός και υπάκουος, έχει μάθει να λερώνει έξω και κατάλληλος για οικογένεια με μικρά παιδιά. Φοβάται όμως τα αυτοκίνητα και δε μπορεί να μείνει στο δρόμο. Όταν μεγαλώσει θα φτάσει περίπου 22-25 κιλά. Μοιάζει πολύ με λυκόσκυλο σε τιγρέ χρώμα (τα αυτιά του είναι όρθια, απλά δε φαίνονται καλά στη φωτογραφία).
Τηλ. 6973-024266