Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Stylvie,3 μηνών,τυφλό


Η Στίλβη είναι ένα γατάκι περίπου 3 μηνών. γεννήθηκε στο δρόμο αλλά δυστυχώς, γεννήθηκε χωρίς ματάκια. Επειδή οι κίνδυνοι ήταν πολλοί και η Στίλβη μάλλον καταδικασμένη σε θάνατο, το Stray ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα βοήθειας του ανθρώπου που βρήκε την Στίλβη και ανέλαβε την μικρή. Φιλοξενείται σε σπίτι εθελοντή με άλλα ζώα και προσπαθεί να συνηθίσει τον καινούριο χώρο και τις καινούριες μυρωδιές. Η μικρή είναι ακόμα λίγο στρεσαρισμένη λόγω του καινούριου περιβάλλοντος. Όταν την χαιδεύεις όμως, χουρχουρίζει δυνατάααα και το ευχαριστιέται όσο μπορεί. Ίσως φαίνεται παράξενο αλλά παίζει με διάφορα πράγματα που έχουν ήχο ή έντονες μυρωδιές και της αρέσει πολύ! Γνωρίζουμε πως η Στίλβη δεν πληρεί τα αισθητικά πρότυπα των περισσοτέρων, δεν έχει ματάκια και δεν πρόκειται ποτέ να δει. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο προσαρμογής από κάποιο άλλο γατάκι και ίσως κάποια ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τον χώρο διαμονής της. Ψάχνουμε μία ιδιαιτερη οικογένεια για την μικρή μας, που θα την υιοθετήσει όχι από λύπηση και οίκτο. Αλλά επειδή είανι μία βλουτένια, τροφαντή γατούλα που προσπαθεί να χουρχουρίζει όσο πιο δυνατά μπορεί για να ανταποδώσει το χάδι και το παιχνίδι που από εδώ και πέρα θα της προσφέρεται απλόχερα. Γι'αυτό θα φροντίσουμε εμείς.. Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε την Στίλβη, επικοινωνήστε με το gkekadwra@hotmail.com .Θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

6 γατάκια,2 μηνών


Στην αποθήκη του γείτονα μας τρύπωσε μια γατούλα & γέννησε 6 γατάκια. Έχουμε 1 γκριζάκι τιγράκι, 1 ταρταρού & 2 με βάση άσπρη & ξανθές & καφέ τούφες. Είναι περίπου 2 μηνών. Θα τα αποπαρισωτόσουμε & τα δίνουμε σε οικογένειες. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 697/0082107.

Πάπρικα,Κανέλλα,Κάρι & Τσίλι,1 μηνός


ΠΑΠΡΙΚΑ + ΚΑΝΕΛΛΑ + ΚΑΡΥ + ΤΣΙΛΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ Μεγαλώσαμε μέσα σε σπίτι... κοιμάμασταν στα ζεστά, τρώγαμε τα καλύτερα, είχαμε τα χάδια μας, γουργουρίζαμε σε ανθρώπινες αγκαλιές.... Είμασταν από προνομιούχα γατάκια που γεννιούνται στα σαλόνια και όχι στους δρόμους! Ωστόσο, τα ωραία γρήγορα τελειώνουν. Και μέσα σε μία ημέρα βρεθήκαμε από τον μοδάτο μας καναπέ.. μέσα σε ένα κάδο για μπάζα, καταπλακωμένα από τα σκουπίδια... - Τί καινούργιο παιχνίδι είναι αυτό; ... αναρωτηθήκαμε. Ως γνήσιες γάτες αρχίσαμε να εξερευνούμε το νέο περιβάλλον... Μέχρι που άρχισε να βρέχει... κρυώναμε και πεινάγαμε... η μαμά μας πουθενά... οι αγκαλιές που είχαμε άφαντες... οι τρυφερές ανθρώπινες παλάμες αντικαταστάθηκαν από τα βρεγμένα παλιοσίδερα... Με όλη μας τη δύναμη νιαουρίσαμε... - Μην μας ξεχνάτε εδώ! Πάμε σπίτι στα ζεστά! Πουθενά κανείς... Γύρω από τον κάδο τριγύριζε και μια αγέλη από άγρια σκυλιά! Μα... τί κάναμε για να το αξίζουμε αυτό?..... Τίποτα το ιδιαίτερο! Απλώς μεγαλώσαμε! Και στο σπίτι που γεννηθήκαμε δεν ήμασταν πλέον ευπρόσδεκτα! Αλλά που θα πάει; Εμείς προσδωκούμε μία δεύτερη ευκαιρία... μια ζεστή αγκαλιά. Υιοθετήστε μας και θα σας νοστιμήσουμε τη ζωή! Τα γατάκια είναι περίπου 30-40 ημερών και βρέθηκαν παρατημένα και φιλοξενούνται σε αυλή με επιθετικούς γειτονες. Είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη να βρεθούν σπίτι ή έστω προσωρινή φιλοξενία. Είναι ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ με τους ανθρώπους! Τηλ. 6936644901

Vittorio,2 ετών,sos



Ο Βιττόριο είναι περίπου 2 ετών και είναι πολύ έξυπνος σκύλος, μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους.Θα στειρωθεί αυτή την εβδομάδα.

Ζει και αυτός στον δρόμο μαζί με την Βίττι , τον Τζέλι και την Μπιζού στην Αμφιάλη, όπου κάτοικοι της περιοχής γίνονται καθημερινά μάρτυρες επεισοδίων που αφορούν τα αδέσποτα της περιοχής.
Παρ’ όλη την προσπάθειά τους για ενημέρωση και αποτροπή των απάνθρωπων πράξεων τους, ασυνείδητοι συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στα αδέσποτα, φτάνοντας σε σημείο πυροβολισμού
με αεροβόλο (κατά της Μπιζού ). Δυστυχώς, δεν υπήρξε οπτική επαφή με το δράστη.
Χαρίζεται άμεσα!!!



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr


Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00.)



Bizoux,6 μηνών,sos


Η Μπιζού είναι 6 μηνών, ημίαιμη χάσκι, μεσαίου μεγέθους, ασπρόμαυρη, και μάλλον δε θα ψηλώσει άλλο. Είναι αρκετά αδύνατη. Στις 8/10/09 πήγε για στείρωση. Είναι το αδέσποτο που δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο την προηγούμενη βδομάδα στην Αμφιάλη. Ζει και αυτό στον δρόμο μαζί με την Βίττι , τον Τζέλι και τον Βιττόριο στην Αμφιάλη, όπου κάτοικοι της περιοχής γίνονται καθημερινά μάρτυρες επεισοδίων που αφορούν τα αδέσποτα της περιοχής. Παρ’ όλη την προσπάθειά τους για ενημέρωση και αποτροπή των απάνθρωπων πράξεων τους, ασυνείδητοι συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στα αδέσποτα, φτάνοντας σε σημείο πυροβολισμού με αεροβόλο (κατά της Μπιζού ). Δυστυχώς, δεν υπήρξε οπτική επαφή με το δράστη. Χαρίζεται άμεσα!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00.

Jellie,10 ετών,Γκριφόν,sos


O Jellie είναι γκριφόν, 10 χρονών, είναι στειρωμένος και μικρού προς μεσαίου μεγέθους (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη όσο φιλοξενείτο μετά από ένα τραυματισμό του). Ζει και αυτός στον δρόμο μαζί με την Βίττι , την Μπιζού και τον Βιττόριο στην Αμφιάλη, όπου κάτοικοι της περιοχής γίνονται καθημερινά μάρτυρες επεισοδίων που αφορούν τα αδέσποτα της περιοχής. Παρ’ όλη την προσπάθειά τους για ενημέρωση και αποτροπή των απάνθρωπων πράξεων τους, ασυνείδητοι συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στα αδέσποτα, φτάνοντας σε σημείο πυροβολισμού με αεροβόλο (κατά της Μπιζού ). Δυστυχώς, δεν υπήρξε οπτική επαφή με το δράστη. Χαρίζεται άμεσα!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00.

Vitty,1 έτους,sos


Η Βίττι είναι περίπου ενός έτους, στειρωμένη και γύρω στα 15 κιλά. Ζει και αυτή στον δρόμο μαζί με τον Τζέλλυ , την Μπιζού και τον Βιττόριο στην Αμφιάλη όπου κάτοικοι της περιοχής γίνονται καθημερινά μάρτυρες επεισοδίων που αφορούν τα αδέσποτα της περιοχής. Παρόλη την προσπάθειά τους για ενημέρωση και αποτροπή των απάνθρωπων πράξεων τους, ασυνείδητοι συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στα αδέσποτα, φτάνοντας σε σημείο πυροβολισμού με αεροβόλο (κατά της Μπιζού ). Δυστυχώς, δεν υπήρξε οπτική επαφή με το δράστη. Χαρίζονται άμεσα! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00.

Μπουμπού,1 έτους


Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΗ ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΝΑ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ – ΚΑΝΕΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ , ΣΤΙΣ 7-9-2009 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΈΤΡΕΧΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΈΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΑΡΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. ANAZHTOYNTAI OI ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ή ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ SAPT Hellas. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00. ΚΑΙ 6977224610 ή e-mail thomais_r@hotmail.com.

Θάλεια,5 μηνών


Η "ΘΑΛΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΡΧΟΝΤΟΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ... "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ! ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ, ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΗΠΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ, ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944-785173