Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Spot,2 ετών


Ο Σπότ πρεπει να βρει τη δική του οικογενεια.Ειναι σχεδον 2 ετων, πληρως εμβολιασμένος και υγιης. 1 χρονο τωρα κανεις δεν τον ζητησε. Τα υπολοιπα σκυλιά της οικογενειας δεν τον αποδεχονται, με αποτελεσμα ο Σποτ να περναει αρκετες ωρες στο μπαλκονι, χωρις παρεα. Ειναι μεσαιου μεγεθους, πολυ φιλικός και καλος φυλακας. Χρειαζεται φροντιδα, αγαπη και καποιον να ασχολειται μαζι του.Εχει αναγκη απο μεγαλες βολτες και ασκηση. Τηλ 6976510568 - Αννα Προσφέρεται μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Maira,6 μηνών


Παρά τρίχα γλίτωσε από τις ρόδες αυτοκινήτου. Και σαν να μην έφτανε αυτό γνώρισε μαζί με το αδελφάκι της τη σκληρότητα κάποιων "ανθρώπων" της περιοχής που θέλησαν να απαλλαχτούν από την παρουσία τους. Η 6 μηνών Μάιρα, αν και φοβισμένη ύστερα από τις περιπέτειες που πέρασε, είναι απίστευτα γλυκιά με τους ανθρώπους, αναζητώντας ένα χάδι και μια ζεστή αγκαλιά που δεν θα αποχωριστεί ποτέ. Αν μείνει στο δρόμο είναι βέβαιο πως δεν θα επιβιώσει αφού δεν έχει μάθει να φυλάγεται από τους κινδύνους. Έχει μάθει να λερώνει έξω, είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Τηλέφωνο επικοινωνίας:693 6101802 ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Αρσενικό,2 μηνών


ΕΠΕΙΓΟΝ... ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ. ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΑΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλ Επικοινωνιας : 6945 580757 κος Γιωργος ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Χρυσούλα,18 μηνών,επείγει


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ,18 ΜΗΝΩΝ,ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ! ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ... ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πληρ. spetalidi@sylor.gr Τηλ. 6936 06 14 09

3 κουτάβια,3 μηνών


Το θλιμμένο φατσάκι της φωτογραφίας είναι ένα από τα τρία αδερφάκια που ψάχνουν για μια ζεστή αγκαλιά. 2 αγοράκια και 1 κοριτσάκι τριών μηνών περίπου. Φιλοξενούνται προσωρινά από το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων. Είναι υγιέστατα και θα δοθούν εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα ΜΟΝΟ σε ανθρώπουςπου ενδιαφέρονται πραγματικ...ά και δεν θα τα παρατήσουν σε ένα μπαλκόνι ή σε μία ταράτσα .Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 210 5278009 καθημερινά 9-3 Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Θηλυκό,6 μηνών,επείγει


Ειναι μια πολυ ηρεμη και φιλικη αδεσποτουλα γατούλα θηλυκη 5-6 μηνων... Τα μοναδικα ματια της ειναι διχρωμα-ενα μπλε και ενα πρασινο! ΘΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ? Τηλ. Επικοινωνιας 6978973727

Μαρκέλλα & Μάρκος,2 ετών


Ο Μάρκος κ η Μαρκέλλα είναι 2 ετών. Θέλουν να ελπίζουν ότι επειδή είναι μαύρα κ ενήλικα δεν θα μείνουν στα αζήτητα, για πάντα ξεχασμένα σε ένα κρύο κλουβί φιλοξενίας. Αγαπήστε τους υιοθετώντας τους...μαζί ή χώρια. Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Leo,8 μηνών


ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΟ!ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ Κ ΗΜΙΑΙΜΟ ΓΚΡΙΦΟΝ/ΚΑΝΙΣ/ΜΑΛΤΕΖ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΟΥ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ? Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Καλυψώ,1 έτους


Χαρίζεται η Καλυψώ. Είναι μια γλυκιά κυρία,1 έτους,ημίαιμο λυκόσκυλο-κόλλευ κ χρειάζεται αγάπη. Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Ιάκωβος,18 μηνών


Χαρίζεται ο Ιάκωβος,18 μηνών ημίαιμο σκυλάκι,κάτι μεταξύ κυνηγόσκυλου και...??? Είναι γλυκός και τρυφερός. Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Frida,1.5 έτους


Είναι η Φρίντα!Είναι 1.5 έτους και είναι ένα τσαχπίνικο ημίαιμο Πάγκ που ζητά έναν άνθρωπο για να του κάνει..τσαχπινίες! Χαρίζεται! Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Ερατώ,1 έτους


Η Ερατώ είναι ένα λεπτεπίλεπτο ξανθό και ντελικάτο σκυλάκι 1 έτους. Ζητά οικογένεια!!! Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Dimie,16 μηνών


Το μικρό λαχταριστό αυτό σκυλουνάκι είναι η Ντίμι και είναι μόνο 16 μηνών. Αναζητά μια οικογένεια κ είναι κατάλληλη για διαμέρισμα λόγω του μικρού μεγέθους της! Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Σάσα,2 ετών


Είμαι η Σάσα! Είμαι 2 ετών, μεσαίο γκριφόν κ ζητώ μια καλή οικογένεια που θα με αγαπήσει για όλη μου τη ζωή! Καταφύγιο ΕΡΙΚ Επικοινωνία:6974559093 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Νούλης


Αυτός ο ασπρόμαυρος γατούλης είναι ο Νούλης. Εγκαταλήφθηκε πριν 2 χρόνια σε ένα πάρκο στην Αθήνα...ακολουθούσε τους περαστικούς κ νιαούριζε απεγνωσμένα να τον πάρει κάποιος σε ένα ζεστό σπίτι. Φιλοξενείται σε σπίτι, του αρέσουν τα χάδια και είναι πολύ γλυκός! Είναι στειρωμένος,εμβολιασμένος και αποπαρασιτψμένος. Δεν τα πάει καλά με αρσενικούς γάτους κ σκυλιά... Ζητά σπίτι! Πληροφορίες: ninelivesgreece@gmail.com

Freddo,10 μηνών


Ο Φρέντο είναι ένα κουτάβι λυκόσκυλο που βρέθηκε να περιφέρεται με σπασμένο πόδι και κολημένο στραβά. Χειρουργήθηκε, μπήκαν λάμες και τώρα ο νεαρός πατάει καλά το πόδι του και είναι στο δρόμο της ανάρρωσης. Είναι πολύ γλυκός και φιλικός με όλους, ανθρώπους, σκύλους, σκυλίτσες και παιδιά. Θα θέλαμε μία οικογένεια να τον αγαπήσει για τον καλό και υπομονετικό του χαρακτήρα και την ομορφιά του. 10 μηνών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Τηλ 6982 44 04 04 και mary_g_riga@hotmail.com Δώρο μάθημα θετικής εκπαίδευσης.