Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αρσενικό,2 μηνών


Είναι αγοράκι. Είναι καλός χαρακτήρας. Είναι περίπου 6-7 εβδομάδων. Είναι καθαρός κ εμβολιασμένος. Ταξίδεψε από την Κηφισιά έως την Καλλιθέα εγκλωβισμένος μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. Η επιχείρηση διάσωσης πέτυχε και το επόμενο στάδιο είναι να βρεθεί σπίτι. Αν έχεις λίγο χρόνο, όρεξη για παιχνίδια και χώρο στην καρδιά σου, πάρε τηλέφωνο την Αλεξάνδρα στο 6973408999 και θα σου κανονίσει τα γραφειοκρατικά της υιοθεσίας... Αν πάλι σκεφτείς κάποιον που θα εμπιστευόσουν για ανάδοχο, μην του το κρατήσεις κρυφό! Νιαρ!

Johnny,2.5 ετών,sos


Ο ΤΖΩΝΝΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Ο ΤΖΩΝΝΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΖΗΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΣΙΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ TRAIN A STRAY ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. ΤΗΛ. 6946537062, 6936006310

5 κουτάβια,2 μηνών,επείγον


Αυτά τα 5 κουταβάκια (3 αρσενικά και 2 θηλυκά) βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκο Πολυγώνου.Υπάρχουν κάποιοι εθελοντές που τα φροντίζουν αυτή τη στιγμή αλλά σύντομα πρέπει να βρούν κάποια οικογένεια να τα υιοθετήσει, γιατί εκεί κινδυνεύουν από φόλες και διερχόμενα αυτοκίνητα. Προσφέρεται δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης για καθένα τους μέσω του Train A Stray. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε 6942 530998.

Leia,1 μηνός


Είναι η Λία...είναι 1 μηνός,τρίχρωμη και βρέθηκε να τρέχει ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο! Θέλει μια οικογένεια να την αγαπήσει κ να της χαρίσει αγάπη! Φιλοξενείται προσωρινά και θα συμβάλλουμε στα έξοδα εμβολίων της. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:6932092103 & 2104128914(Μετά τις 10μμ) ή alniyat.sc@gmail.com (ΠΕΝΥ)

Μένη,2 μηνών


Η Μένη η παραπονεμένη είναι η τελευταία από τις 4 αδελφές της που ψάχνει σπίτι. Είναι πολύ τρυφερή και ήσυχη με εξαιρετικό χαρακτήρα και δείχνει ότι θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Χαρίζεται μαζί με ένα μάθημα εκπαίδευσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα 6977582583 και 6932495867.

Βάθρας,2 μηνών


Χαρίζεται γατούλης 2 μηνών, πολύ αγαπησιάρης και πολύ...οικογενειακός τύπος, λατρεύει τα κρεβάτια και τις αγκαλιές. Ο Βάθρας, ο γατούλης, αποπαρασιτώθηκε εντός και εκτός, έκανε το εμβόλιό του και απέκτησε βιβλιάριο υγείας! Είναι πολύ καλά, ζυγίζει περίπου 900 γρ. Οι σχέσεις του με σκυλιά και γάτες δεν είναι και πολύ καλές (ακόμα τουλάχιστον!). Είναι πολύ καλά μαθημένος απο τη μαμά του να τα κάνει στο χώμα και ζητάει να βγει έξω για να λερώσει, άρα, η αλλαγή σε άμμο θα είναι εύκολη. Οποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει 6974063270.

Azor,2 ετών


Ο Αζόρ μας είναι ένα ημίαιμο πόιντερ που γεννήθηκε τον Οκτώβριο 2007 μαζί με τα 5 αδελφάκια του στον αμπελώνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μάνα τους είχε εγκαταλειφθεί ετοιμόγεννη και βρήκε καταφύγιο για να γεννήσει τα μικρά της μέσα στο πάρκο του Πανεπιστημίου. Τα 3 από τα 6 κουταβάκια βρήκαν σπίτι, ένα δυστυχώς πέθανε από φόλα και τέλος τα 2 που απέμειναν συνέχιζαν να ζουν στο χώρο του Πανεπιστημίου, η Κόκκινη και ο Αζόρ. Στις 10 Αυγούστου 2009, η Κόκκινη βρέθηκε σκοτωμένη με σημάδια από χτυπήματα στο πλευρό της. Δυστυχώς, ο Αζόρ στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2009 χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σπάσει το δεξί πίσω πόδι του. Χειρουργήθηκε και τώρα φιλοξενείται προσωρινά σε μία αποθήκη για να μπορέσει να αναρρώσει. Μέχρι σήμερα το φρόντιζε η φιλοζωική ομάδα του Πανεπιστημίου. Όμως ο Αζόρ μας μετά το ατύχημά του δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τη ζωή του τόσο εύκολα μέσα σε ένα χώρο στον οποίο κινούνται καθημερινά πολλά αυτοκίνητα, πολύς κόσμος (και όχι πάντα φιλικά προσκείμενος προς τα ζώα). Το πόδι του πιθανόν να μην επανέλθει ποτέ πλήρως, να μην μπορεί να το πατά καλά και να κουτσαίνει, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την υγεία του. Είναι ένα γλυκύτατο, φιλικότατο σκυλί και με τα παιδιά και με τα άλλα ζώα, στειρωμένο, εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο. Είναι ιδανικός για συγκατοίκηση σε εσωτερικό χώρο και εύκολος στο χειρισμό του. Επειδή θα δυσκολευτεί να επιβιώσει στο χώρο που ζούσε έως σήμερα, αναζητούμε ένα σπίτι και μία οικογένεια που θα τον υιοθετήσει και θα τον αγαπήσει. Τηλ. επικονωνίας: 6973446191, 6947299456.