Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Θηλυκό,3.5 μηνών


Η κούκλα της φωτογραφίας είναι 3.5 μηνών,πολύ χαδιάρα,εμβολιασμένη και τρυφερή! Περιμένει μια οικογένεια εδώ και 2 μήνες. Υιοθετήστε την! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:6947 829826

Bobby & Kylie,5.5 μηνών


Ο Βοbby υιοθετήθηκε!
Ο Μπόμπυ και η Κάϊλι , 5,5 μηνών, πολύ μικρόσωμα ημίαιμα (3 κιλά), με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των 6 δαχτύλων στα πίσω πόδια τηλ. 6937400469 Φιλοζωικό Σωματείο Μυτιλήνης "Η Κιβωτός"

Ημίαιμο Βέλγικο λυκόσκυλο,2 ετών


Ο ημίαιμος αυτός Βέλγος βρέθηκε να τριγυρίζει τρομαγμένος στην Εκάλη. Είναι περίπου 2 ετών, πολύ τρυφερός. Στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και περιμένει να βρει ένα υπέροχο ιδιοκτήτη που δεν θα τον εγκαταλείψει ξανά. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 210-6218055.

Σκυλίτσα & κουτάβια στα Βίλια!SoS!


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας,μαζί με τα κουταβάκια της βρίσκεται αβοήθητη στα Βάλια. Αναζητούν βοήθεια! Παρακαλούμε οποιος μπορεί να προσφέρει: * χώρο για να μείνουν προσωρινά(μέχρι να υιοθετηθούν) * βοήθεια στο ταϊσμά τους όσο είναι εκεί * βοήθεια με τη μεταφορά τους σε κτηνίατρο για στείρωση της μαμάς και εμβολιασμό των κουταβιών παρακαλείται να επικοινωνήσει με το christina_loh_1972@yahoo.gr Αν πάλι θέλετε να υιοθετήσετε ένα κουταβάκι,είναι το καλύτερο απ 'ολα!

Λίζα,10 μηνών


Η ΛΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΗ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ, ΗΡΕΜΗ, ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΛΙΖΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ, ΤΗ ΧΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ. Η ΜΙΚΡΗ ΛΙΖΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Η΄ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ!!! ΜΗΝ ΤΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945 87 37 27