Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Αρσενικός,2 ετών


Ο σκυλάκος της φωτό είναι κάτω από 2 ετών,26.5 κιλά,σε καλή φυσική κατάσταση.Βρέθηκε πριν 1.5 μηνα κ είναι πολύ φιλικός,στειρωμένος,εμβολιασμένος,αποπαρασιτωμένος και με microchip. Aναζητά ένα καλό σπίτι! Τηλ.210 6634724,mail:caroline@atticapark.gr

Hμίαιμη Golden Retriever,4 ετών


Βρεθηκε στο δρομο και ψαχνει για σπιτι, ειναι περιπου 4 ετων,πολυ γλυκια και εξυπνη,Ειναι πολυ καλη με τα αλλα σκυλια και κανει για φυλακας!Φιλοξενειται προσωρινα στο Πορτο Ραφτη. Ειναι στειρωμενη και εμβολιασμενη.Παρακαλω πολυ οποιος ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει στο 6932483014

Ημίαιμος Καυκάσου,1 έτους


ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΝΕ!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΚΥΛΟΣ.ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ!



ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...



ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΥΪΟΘΕΤΗΣΕΙΣ? ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..


ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948-507115 / 6948-876271

Μαρσέλ,2 ετών


Ο κούκλος Μαρσέλ είναι σχεδόν δύο ετών. Τον μάζεψε από το δρόμο όταν ήταν κουτάβι ηλικιωμένο ζευγάρι που δεν μπορεί να τον κρατήσει πλέον. Έχει μορφολογικά χαρακτηριστικά πιτ μπουλ και είναι ιδιαίτερα ανθρωποκεντρικός, ένα πρόσχαρο και τρυφερό πλασματάκι που ζητάει την προσοχή που τον τελευταίο καιρό στερείται. Θα δωθεί στειρωμένος και εμβολιασμένος. 6972315140, vkatif@gmail.com

Hμίαιμη Labrador-Boxer,8 μηνών



Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΥΦΕΡΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΠΑΖ .
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062,

Θηλυκό,12 μηνών



Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, μοιάζει με λυκοσκυλάκι, έχει πολύ καλό χαρακτήρα είναι μόλις 12 μηνών και αναζήτα επειγόντως σπίτι για να πάψει να περιφέρεται απροστάτευτη στους δρόμους.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

Αρσενικό,7 μηνών


ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙAΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ. ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΠΑΖ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΕΞΕΝΟΥΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. EINAI ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΣ.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

Θηλυκό,4 μηνών



Αυτή η σκυλίτσα αν και δεν κατάφερε να πάρει την καλή της πόζα και μοιάζει πολύ πιο ασκημούλα( στην πραγματικότητα είναι μια σκέτη γλύκα) είχε ως στιγμής πολύ άσκημη τύχη αφού στην ηλικία των μόλις 4 μηνών κρεμάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από ‘πολιτισμένο’ και ‘ ευαίσθητο άνθρωπο’ επειδή τόλμησε και μπήκε στην αυλή του. Ευτυχώς η σκυλίτσα μετά από θεραπεία είναι υγιέστατη αλλά ακόμα δεν έχει βρει το δικό της σπίτι και φιλοξενείται σε έναν ιδιαίτερα περιορισμένο χώρο που δεν την κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Το ζωάκι έχει πολύ καλό χαρακτήρα είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη, είναι μεσαίου μεγέθους( περίπου 12 κιλά) και περιμένει τον σωτήρα της.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

Ημίαιμη Γκριφόν-Σνάουζερ,1.5 έτους



Στη φωτογραφία δεν έχει πάρει και την καλύτερη πόζα στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο γλυκούλα, έχει στοιχεία από Γκριφόν-Σναουζερ και έχει απίστευτα καλό χαρακτήρα είναι πολύ υπάκουη, ήρεμη, κοινωνική και αγαπησιάρα. Είναι ψιλόλιγνη, μόλις 1,5 ετών, εμβολιασμένη και στειρωμένη και εύχεται μην την βρει και αυτός ο χειμώνας στον δρόμο.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

Hμίαιμος,11 μηνών



Είναι κούκλος, νέος (μόλις 11 μηνών) με υπέροχο χαρακτήρα αλλά ακόμα αδέσποτος. Έχει ένα ματάκι θαλασσί και ένα μαύρο, έχει τα αυτάκια του όρθια σαν λυκοσκυλάκι (αν κ δε φαίνεται στην φωτογραφία γιατί κάθε φορά που του μιλάμε τα κατεβάζει) και περιμένει όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να βρει ένα σπίτι….
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

Ημίαιμη,6 μηνών



Γλυκούλα, ζωηρούλα και πολύ παιχνιδιάρα. Η μικρή είναι μόλις 6 μηνών, την βρήκαμε μικρούλα και την θεραπεύσαμε από ψώρα, τώρα πια είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη και υγιέστατη αλλά δεν ξέρει και δεν μπορεί να επιβιώσει αδέσποτη. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα κάποιος που να θέλει την συντροφιά της…
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Στάσα 6976115062

5 λευκά γατάκια



Πανέμορφα ολόλευκα γατάκια με μπλε μάτια, 5 στο σύνολο, θηλυκά και αρσενικά μόλις ενός μήνα περιμένουν στον δρόμο αδέσποτα να υιοθετηθούν.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Διονυσία 6976115062