Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Δίας,11 μηνών


βρέθηκε ένα πανέμορφο αρσενικο πιτμπουλάκι στην οδό θηβών στο Ιλίον.Είναι περίπου 11 μηνών και πλέον ακούει στο όνομα ΔΙΑΣ ο οποίος και περιποιείται κ φιλοξενείται μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του απο μέλος του club.Αν κάποιος το έχει χάσει ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει μπορεί να επικοινωνήσει με Mailpitakos3@gmail.com ή στο τηλ.6932510744O Δίας είναι πολύ ενεργητικός και παιχνιδιάρης.

Ρόζα,3-4 ετών


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ η Ροζα. Βρεθηκε στη γειτονια μας ξαφνικα ετοιμογεννη.Γεννησε μονη της καπου κρυφα και μετα ζητουσε φαγητο και νερο ωστε να επιβιωσει κ εκεινη και τα κουταβακια της.Τα μικρα υιοθετηθηκαν.Η Ροζα στειρωθηκε και επεστρεψε στη γειτονια μας.Το τελευταιο καιρο ομως κινδυνευει απο διερχομενα αυτοκινητα μιας και ανεπτυξε το ενστικτο της φυλαξης για τα σπιτια που τη ταιζουν.Φοβομαστε και για τη δικη της ζωη αλλα και για την ασφαλεια των ανθρωπων(μην γινει κανενα τροχαιο).Ειναι φιλικη,παιζει με αλλα σκυλια,της αρεσουν τα χαδια και οι ξαπλες.Ειναι φιλικη με παιδια μιας και ηταν τα μονα που εμπιστευοταν και αφηνε να πλησιαζουν τα κουταβια της.Επειδη φοβομαστε για τα χειροτερα,ψαχνουμε σπιτι για τη Ροζουλα... ειναι 3-4 ετων αλλα αρκετα ταλαιπωριμενη.Ψαχνει ενα σπιτι να ζησει χαρουμενη για την υπολοιπη ζωη της.Είναι ημίαιμη ποιντερ με λαμπραντόρ.Εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερεστε επικοινωνηστε με τα :6948148912 και nikos.90@hotmail.com.

Γατάκια!

Μόλις άνοιξαν τα ματάκια τους και ζητούν σπιτάκι... Είναι πανέμορφα λευκά με κανελί, ακόμη δεν μπορούν να σταθούν καλά καλά στα ποδαράκια τους... Δυστυχώς έχουμε ήδη πάρα πολλά και δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε. Είναι αδέσποτα όπως και η μανούλα τους την οποία φροντίζαμε, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαμε να της κάνουμε στείρωση.Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να κρατήσει αν όχι όλα έστω ένα ή δύο γιατί είναι κρίμα να τα αφήσουμε στο δρόμο...Περιμένω απάντησή σας είτε εδώ είτε στο κινητό μου 6977711654.