Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Αύγουστος,2.5 μηνών


Χαρίζεται ο Αύγουστος, 2.5 μηνών, κανελι και λευκό γατάκι με καταπληκτικούς χρωματισμούς. Τον πέταξαν με τα αδερφάκια του στα σκουπίδια όταν ήταν 20 ημερών. 6972315140, vkatif@gmail.com

Λευκή,3 ετών


Η ΛΕΥΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ

ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ, ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟ-

ΛΙΑΣΜΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΡΛΕΙΧΙΩΣΗ ΚΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ

ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.

ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΚΑΝΗ!!!

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 6974063270.

Νώντας,2.5 ετών


Ο ΝΩΝΤΑΣ είναι Γκέκας, περίπου 2,5 ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Πολύ καλός φύλακας και χαριτωμένος και χαδιάρης.
Ο Νώντας ανήκε σε κάποιον ανεύθυνο άνθρωπο που τον εγκατέλειψε πριν περίπου 1 χρόνο, και ανακαλύψαμε ότι έχει Ερλειχίωση, χαμηλά λευκά και αιματοκρίτη. Κάνει εντατική θεραπεία και λόγω της κατάστασής του αυτής, χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραστη ζωή. Επίσης, χρειάζεται συνεχείς ιατρικούς ελέγχους και εξετάσεις, για την βελτίωση/διατήρηση της υγείας του. Αν βρεθεί κατάλληλο σπίτι για το Νώντα, θα αναλάβω εγώ που τον φιλοξενώ/φροντίζω το κόστος των εξετάσεών του, αν έχει πρόβλημα αυτός που θα τον υιοθετήσει.
Είναι περίπου 32 κιλά.
Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΤΕ στο Νώντα και να του προσφέρετε ΟΛΑ ΟΣΑ χρειάζεται, επικοινωνήστε με το 6974063270.

Μano Negra,3 μηνών


Φουντωτός Μαύρος Γατούλης 3 μηνών.
Βρέθηκε να «συχνάζει» κοντά σε λεωφόρο που πιθανότατα τον είχαν παρατήσει, καθώς από την αρχή ήταν πολύ φιλικός και χαδιάρης. Έχει γκριζογάλανα ματάκια καθώς και λευκό «μενταγιόν». Έχει ήδη αποπαρασιτωθεί και εμβολιαστεί και προσφέρεται η στείρωσή του όταν έρθει η ώρα. Επίσης είναι πολύ φιλικός και με άλλα γατάκια.
Χαρίζεται μόνο για εντός σπιτιού.
Επικοινωνία: 6972852216-
nkalomiri@yahoo.com

Aladin,4 ετών


Χαρίζεται ο Αλαντίν…
Ο Αλαντίν είναι ένας γατούλης 4 ετών, που πραγματικά σώθηκε από θαύμα. Με τη δύναμη της ψυχής του επέζησε από χτύπημα αυτοκινήτου και αποζητάει τα χάδια πια σαν μικρό γατάκι. Τα χάδια και την προσοχή που του έλειψαν 4 χρόνια τώρα που περιφερόταν στους δρόμους. Τα πάει καλά με τα άλλα γατάκια και το μόνο που θέλει είναι ένα σπιτάκι και την αγάπη σας. Η μόνη ιδιαιτερότητα που του «έμεινε» από το ατύχημα είναι μία αδυναμία όσφρησης (πρέπει να βρέχονται οι κροκέτες του), όπως επίσης και από το ένα ματάκι βλέπει κατά 70%. Για τους λόγους αυτούς χαρίζεται μόνο «εσωτερική χρήση».
Είναι αποπαρασιτωμένος, πλήρως εμβολιασμένος και στειρωμένος.
Ελάτε να τον δείτε και αν ψάχνετε ένα χαδιάρη ήσυχο γατούλη πραγματικά αυτός είναι η ιδανική συντροφιά.
Επικοινωνία :
6972852216-nkalomiri@yahoo.com