Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

9 κουτάβια,νεογέννητα


9 κουταβια σώθηκαν από ευθανασία και ψάχνουν για αγάπη και ένα ζεστό σπίτι!!Οποιος ενδιαφερεται ας καλεσει στο 6972622484, Κατερίνα. Είναι όλα μαύρα,νεογέννητα,χρειάζονται ταϊσμα καθτε λίγες ωρες με μπιμπερό,είναι ίσως λυκόσκυλα κ ζητούν φιλόζωες οικογένειες!ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.

Lordi,11 μηνών


O Lordi βρεθηκε το καλοκαιρι στον Σχινια οταν ητανε περιπου 3 μηνων με αυτα τα κομενα αυτια,δυστυχως με ψαλιδι οπως φαινεται. τον περιποιθηκαμε οσο καλυτερα μπορουσαμε και τωρα εινα χαρουμενος και ζωηρος ειναι σαν μολοσσος μεγαλοσωμος και τωρα ειναι περιπου 10-11 μηνων. Γλυκυτατος και αρκετα ηρεμος σκυλουνι τρελενεται για αγκαλιες.Τηλ 6932 587819 ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

5 κουτάβια,40 ημερών-Θεσσ/κη


Μας άφησαν ως «δώρο» παραμονή πρωτοχρονιάς έξω από μια κλινική ζώων στη Θεσσαλονίκη... 5 μπεμπάκια (3 αγοράκια και 2 κοριτσάκια) μέσα σε μια άθλια κούτα, μόνα στο κρύο... Οι υπεύθυνοι της κλινικής είπαν ότι θα μας κάνουν «ευθανασία», γιατί δεν είχαν κανένα λόγο να ασχοληθούν με 5 μικρά ημιαιμάκια, αγνώστου προελεύσεως... πρέπει να ήταν κάτι πολύ κακό αυτό, γιατί κάποιος από εκεί αντέδρασε άμεσα και μας φυγάδευσε άρων άρων... Ακούσαμε να λένε πως είμαστε περίπου 40 ημερών και δείχνουμε ότι θα γίνουμε μεσαίου μεγέθους σκυλούνια μεγαλώνοντας... ποιός ξέρει σίγουρα όμως, είμαστε ακόμη πολύ μικρά και κανένας δεν ξέρει ποιά ήταν η μαμά μας... Προς το παρόν φιλοξενούμαστε σε ένα διαμέρισμα για μερικές μέρες, μαζί με άλλα ζωάκια που έχουν ανάγκη, αλλά ζητάμε άμεσα οικογένειες να μας αγαπήσουν για πάντα, δεν θέλουμε να ξαναβρεθούμε μόνα στο πουθενά... ακόμη και η προσωρινή φιλοξενία κάποιου/κάποιων από εμάς είναι απολύτως αναγκαία. Βοηθείστε μας να βρούμε την αγάπη που τόσο βίαια μας στέρησαν, βοηθείστε η νέα χρονιά να σημάνει για μας αρχή μιας νέας ζωής σε μια οικογένεια, σε ένα ζεστό σπιτικό, με πολλή αγάπη. Περιμένουμε με απίστευτη ανυπομονησία στα τηλ. 6972289603 και 6972097399.