Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Apollo,8 μηνών,Θεσσ/κη


Είμαι ο Apollo, ένας αδεσποτούλης από το Χορτιάτη Θεσαλονίκης... είμαι μόλις 8 μηνών, λευκο- ανοιχτότο μπέζ και κούκλος, γύρω στα 25 κιλά.... αλλά ΚΑΙ άτυχος.... γιατί είμαι άλλο ένα δεσποτάκι στους ελληνικούς δρόμους. Στάθηκα τυχερός γιατί κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και με φροντίζουν, αλλά θέλω να νιώθω ότι ανήκω κι εγώ κάπου, ότι έχω ασφάλεια και αγάπη, ότι έχω οικογένεια! Εσύ που ψάχνεις για νέο τετράποδο φιλαράκι, μην με προσπερνάς!!! Μπορεί να μην είμαι κάποιας ράτσας με pedigree και τίτλους, όμως σου υπόσχομαι ότι η καρδιά μου θα χτυπάει μόνο για σένα, για πάντα. Δώσε μου απλά μια ευκαιρία και δεν θα σε απογοητεύσω. Επικοινωνήστε στο τηλ. 6976980120 6976980120 και στο email: st.chatzissava@yahoo.gr

Αρσενικό,3 ετών,French Bulldog,κουφό,Θεσσ/κη


Αυτός ο μικρούλης είναι 3 χρονών, πλήρως εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και στειρωμένος. Η οικογένεια που τον είχε ανακάλυψε από κουτάβι ακόμα ότι το σκυλάκι ήταν κουφό και δεν τους άκουγε καθόλου. Φώναξαν εκπαιδευτή ο οποίος, αφού δεν έβγαζε άκρη, τους πρότεινε να το στειρώσουν για να ηρεμήσει. Αφού και πάλι δεν ηρέμησε, του έβαλε ηλεκτρικό κολάρο... και τέλος αφού και αυτό δεν έπιασε....πρότεινε στα αφεντικά του την ευθανασία!!!!!!!!! Έτσι τα αφεντικά του απευθήνθηκαν σε γνωστή κλινική για να του κάνουν ευθανασία!!! Ευτυχώς εκεί μέσα τώρα τελευταία δουλεύει ένα καλός γιατρός και μας ενημέρωσε. Το πρόβλημα με το σκυλάκι είναι ότι τρομάζει εύκολα με απότομες κινήσεις (λογικό είναι, αφού δεν ακούει το καημένο) και ότι ορμάει σε πόδια και χέρια να δαγκώσει (δεν το κάνει συνέχεια αυτό), αλλά από ό,τι είδαμε πάει να δαγκώσει τα πόδια μας, με διάθεση παιχνιδιού και όχι επιθετική για να προκαλεί πόνο. Θα το δει και θετικός εκπαιδευτής... να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Βάζουμε όμως την αγγελία, μήπως και κάποιος έμπειρος με υπομονή θελήσει να το υιοθετήσει, γιατί τρία χρόνια μέσα σε διαμέρισμα...δεν είναι και ότι καλύτερο να βρεθεί σε ένα ψυχρό κλουβάκι με εντελώς αβέβαιο μέλλον! Εννοείται πως εμείς θα προσφέρουμε κάθε βοήθεια στον μέλλοντα γονέα. Τηλ. επικοινωνίας: 6932 544 922 ή στο email: vickygiota74@yahoo.com

Romer,1.5 έτους,Pekignese mix,Θεσσ/κη


Είμαι ο Romer, ένας ημίαιμος πεκινούα κούκλαρος, ενάμισι περίπου έτους. Είμαι το τελευταίο απόκτημα μιας «μαμάς» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία φροντίζει πολλά αδεσποτάκια φιλαράκια, έτσι κι εμένα.... Η ιστορία μου?.... Είχα έναν μπαμπά αλλά δυστυχώς πέθανε το καλοκαίρι.... έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου... και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασα και το σπίτι μου, μιας και η οικογένειά του δεν με ήθελε και κατέληξα στο δρόμο. Ευτυχώς βρέθηκε η φίλη μου η Κική και με τάϊζε όλο αυτό το διάστημα, κι έτσι επιβίωσα... και τώρα με το κρύο, με πήρε σπίτι της και εμένα, γιατί είμαι μικροκαμωμένος και κρύωνα και πολύ... Μου υποσχέθηκε ότι θα μου βρει μια καλή οικογένεια που δεν θα με αφήσει ξανά στο δρόμο, ποτέ και για κανένα λόγο. Θα υιοθετηθώ με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας. Αν ενδιαφέρεστε να μου δώσετε τη ζεστασιά που μου λείπει, μια αγκαλια παντοτινή, επικοινωνήστε με την Κική στο 6972253537 6972253537 ή στείλτε της email: kikikefala@gmail.com.

Frida,2 ετών & 6.5 κιλών


Η Φρίντα (κωδικός 460) είναι 2 ετών και ανεπιθύμητη από την ιδιοκτήτριά της επειδή έχει ένα 10 μηνών μωρό.... ουδέν σχόλιο. την πήραμε για στείρωση διότι περνούσε μέσα από τα κάγκελα της περίφραξης και ζευγάρωσε με έναν μεγαλόσωμο σκύλο. Στειρώθηκε λοιπόν και φιλοξενείται προσωρινά από γειτόνισσα συμβιώνοντας με τους 4 δικούς της επίσης μικρόσωμους σκύλους. Λερώνει έξω (διότι δεν μένει βέβαια πια έξω όπως πριν). Είναι 6,5 κιλά και περιμένει μια καινούργια οικογένεια. Πρόγραμμα κτηνιατρικών παροχών και δια βιου εκπαιδευτικής υποστήριξης SAPT Hellas. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στο www.sapt.gr ή τηλεφωνήστε στο 6974-481351 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00.

Μελής,4 μηνών


Ο Μελής (κωδικός 462) βρέθηκε και αυτός ως αδέσποτος και ψάχνει οικογένεια να τον υιοθετήσει. Είναι 4 μηνών και τον λέμε ώριμο διότι αντίθετα με τα περισσότερα κουτάβια, έχει μικρή διάσπαση προσοχής! Πρόγραμμα κτηνιατρικών παροχών και δια βιου εκπαιδευτικής υποστήριξης SAPT Hellas. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στο www.sapt.gr ή τηλεφωνήστε στο 6974-481351 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00.