Τρίτη 15 Απριλίου 2008

5 κουταβάκια στο δρόμο!{ΛΟΥΤΡΑΚΙ}


Είμαστε 5 πανέμορφες ψυχούλες που αναζητούμε λίγη ανθρωπιά και ζεστασιά..! Η μανούλα λέει πως είμαστε 2 μιση κοντά 3 μηνών, 2 κοριτσάκια και 3 αγοράκια, υγιέστατα και πως αν δε φύγουμε πολύ σύντομα απτό δρόμο (Λουτράκι) δε θα επιζήσουμε για να δούμε τοκόσμο όπως εκείνη... Αναζητούμε φιλοξενία είτε ακόμη καλύτερα υιοθεσία γιατί στο κάτω κάτω είμαστε και πανέμορφα και διαθέτουμε και όλα τα χρώματα (το καθένα από εμάς είναι και διαφορετικό χρώμα) ! Οι κοπέλες που μας βοηθάνε μας είπαν να σας πούμε πως θα δοθούμε εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμενα. Χαρίστε μας έστω για 1 μηνα μια γωνίτσα απτό χώρο σας για να γλυτώσουμε απτά αυτοκίνητα και να προλάβουμε να υιοθετηθούμε. .. Δεν αξίζουμε να ζήσουμε..?!! !?! Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6979 311802.

Τζέρυ-ΑΙΓΙΝΑ


Ο ΤΖΕΡΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΩΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟΝ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΗΠΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - 6948 464092.

Λενιώ


Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΛΕΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ. ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟΥ. ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - 6932 019504.

Indie,μικρόσωμος


Γειά σου, είμαι ένα μικρόσωμο αλητάκι, ο Ίντυ, σε κοιτάω με το χαριτωμένο μου βλέμα και ποζάρω για τον φακό. Όμως βρίσκομαι σε μια στέγη με πολλά άλλα σκυλάκια, η γούνα μου θα βρωμίσει και αν μείνω στα αζήτητα το πιθανότερο είναι να ζήσω για πάντα μέσα στο κλουβί που μου είπαν ότι με βάλαν προσωρινά.Ουδέν μονιμότερο από το προσωρινό λένε. Για αυτό σε παρακαλώ έλα να με πάρεις το γρηγορότερο δυνατόν, θελω να γυρίσω τον κόσμο και να δω και αλλα πράγματα εκτός από το κλουβί μου. Είμαι ενός έτους και στειρωμένος, παρέχονται και τα εμβόλιά μου!Ευχαριστώωωωωω!(κουνάω ουρίτσα τώρα γιατί ξέρω πως θα ρθεις να με πάρεις!!!!...), 6947302695, staytrue@in.gr