Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Molly,6 μηνών


Η Μόλυ, βρέθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2009 σε ηλικία 4 μηνών στα διόδια Σχηματαρίου, χτυπημένη από αυτοκίνητο, καχεκτική και πολύ φοβισμένη. Σήμερα, μετά από επέμβαση στο πόδι και αγωγή για δερματικά, αναρρώνει στον κτηνίατρο και αρχίζει να μοιάζει με τα όμορφα χαριτωμένα σκυλάκια που τόσο αγαπάμε και μας αγαπούν. Η Μόλυ θα πάρει εξιτήριο με τον καινούργιο χρόνο και θα χρειαστεί μια οικογένεια να της προσφέρει την αγάπη και την τρυφερότητα που θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει τις κακουχίες των πρώτων μηνών της ζωής της. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο 6974 707837 ή στα: roubini@acci.gr / gsimeoni@ath.forthnet.gr

Penny,6 ετών


Η Πέννυ (κωδ.451) είναι περίπου 6 ετών. Βρέθηκε πριν από 2 περίπου μήνες στη Λεωφόρο Κηφισίας, χτυπημένη από αυτοκίνητο, με κατάγματα στα μπροστινά πόδια και πολλαπλά τραύματα. Είναι πολύ γλυκιά και φιλική με ανθρώπους και σκύλους. Έχει ακόμη δυσκολία στο περπάτημα, καθώς εγχειρίστηκε δύο φορές στα μπροστινά πόδια, και λόγω της παραμονής της σε κλουβί όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κινηθεί όσο χρειάζεται για να δυναμώσει. Προς το παρόν περπατά με δυσκολία και για πολύ μικρά διαστήματα, ωστόσο οι γιατροί λένε ότι με λίγη άσκηση και φροντίδα θα επανέλθει σχεδόν πλήρως. Νοσηλεύτηκε και φιλοξενήθηκε προσωρινά από τη Φιλοζωική Κορωπίου, και τώρα βρίσκεται σε προσωρινό ανάδοχο και αναζητεί ένα μόνιμο σπίτι που θα τη φροντίσει και θα την αγαπήσει. ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΕΝΝΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.sapt.gr/site/prog.php?pp=3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ SAPT Hellas. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ www.sapt.gr ;Ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00.

Mama Boxer,2 ετών


Αυτή η αξιολάτρευτη ημίαιμη μαμά Μποξερίνα εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της και ψάχνει καινούργιο σπίτι τώρα. Είναι 1 ½ - 2 ετών και θα παραμείνει μεσαίου μεγέθους (15 κιλά). Είναι τώρα στειρωμένη, εμβολιασμένη, και αποπαρασιτωμένη με εξετάσεις αίματος που πιστοποιούν ότι είναι υγιέστατη!! Προσφέρεται δωρεάν μάθημα θετικής εκπαίδευσης στον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ τηλεφωνήστε μου ή στείλτε μήνυμα στο 6945-418273.