Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Χαρά & Κλάρα,Labrador mixes


Η Χαρά και η Κλάρα είναι τα τελευταία κουταβάκια που γεννήθηκαν από μια σκυλίτσα που εγκαταλείφτηκε έγκυος. Λατρεύουν τα χάδια και τα παιχνίδια, και έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τις αγαπήσουν και θα τους χαρίσουν μια καλή ζωή, γιατί τους τελευταίους δύο μήνες ζουν τις περισσότερες ώρες μόνες τους σε ένα ‘ιδιωτικό καταφύγιο’. Είναι εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Τηλέφωνο: 6945 048623 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης.

Mickey,1 έτους,Γκριφόν mix


Ο Micky είναι ένα ημίαιμο γκριφόν 1 έτους, που περιφερόταν ταλαιπωρημένος και πεινασμένος. Στους δύο μήνες που τον φιλοξενούμε και φροντίζουμε, το τρίχωμά του βελτιώθηκε ταχύτατα και συνεχίζει να γίνεται πιο όμορφος! Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, λατρεύει τη συντροφιά των ανθρώπων, τα χάδια και τις βόλτες, και επιδεικνύει απίστευτη υπακοή, όμως δεν συμπαθεί καθόλου τις γάτες! Είναι σίγουρο πως θα σας κάνει τον αγαπήσετε πολύ. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Τηλέφωνο: 6945 048623 Δώρο μάθημα εκπαίδευσης.

sos,κουτάβι ζητά άμεσα σπίτι φιλοξενίας/υιοθεσίας


ΕΠΕΙΓΟΝ!ΕΠΕΙΓΟΝ! ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΠΕ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ Η ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ/ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ 6974627243