Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008

Tuomas,1 έτουςΟ Tuomas είναι ενός έτους, φιλικός με τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, εμβολιασμένος, και πάνω απʼόλα αξιολάτρευτος.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6949519045.

3 μηνών,ημίαιμα ποιμενικάΧαρίζονται τα δύο αυτά υπέροχα κουταβάκια. Είναι μόλις 3 μηνών και βρέθηκαν παρατημένα. Είναι ημίαιμα ποιμενικά, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα και θα γίνουν μεγαλόσωμα. Το άσπρο είναι το αρσενικo και το καφέ το θηλυκό. e-mail: daftriantafylli@yahoo.gr

Λούνα,1.5 έτους


Χαριζεται η Luna. Τη βρηκαμε πριν μια εβδομαδα. Ειναι εναμιση χρονων το πολυ,υγιεστατη, μεσαιου μεγεθους (13 κιλά), με υπεροχα χρωματα. Πρεπει να ηταν σε σπιτι και να την αφησαν επειδη ειναι υπακοη και πολυ φιλικη. Θα παραδοθει εμβολιασμενη και στειρωμένη! e-mail: katkag77@yahoo.gr

Nίνα,Μπούφης,Τουργκούτ!


Είμαστε τρία αδερφάκια ΟΡΦΑΝΑ!!!!!!
Δυο αγοράκια και ένα κοριτσάκι (5.1/2 εβδομάδων)

Μας βρήκανε στο Ψυχικό, τη μαμά μας τη σκότωσαν σκυλιά.
Μας μεγάλωσαν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούν να μας κρατήσουν άλλο γιατί τα παιδάκια της κυρίας που μας βρήκε, έχουν και γάτα και δυο σκυλάκια και εμείς τα φοβόμαστε.

Ψάχνουμε από ένα έως τρία σπίτια για να έχουμε και εμείς δικαίωμα στη ζωή.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!!!!!!!

Με όλη μας την αγάπη,
Νίνα, Μπούφης, Τουργκούτ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945235067

4 ημίαιμα Περσικά


Xαρίζονται γατάκια,ημίαιμα περσικά,3 αρσενικά και 1 θηλυκό,30 ημερών.
Αναζητούν υπεύθυνα άτομα να τα υιοθετήσουν.τηλ 6975826117

Aρσενικό,2-3 μηνών


Το κουταβάκι αυτό είναι αρσενικό, γεννήθηκε τον Μάιο και εγκαταλείφθηκε. Είναι πλέον 2 – 3 μηνών περίπου, πολύ παιχνιδιάρης και χαδιάρης. Έχει πράσινα ματάκια και έχει κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάζονται. Είναι ημίαιμος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους (περίπου στα 15 κιλά).
Αναζητά μία οικογένεια να το υιοθετήσει.
Όποιος πιστεύει ότι θα μπορεί να του προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και αγάπη, παρακαλώ να επικοινωνήσει.
a.samourkasoglou@yahoo.gr ή 693 7050800 Αντώνης (12:00 – 21:00)