Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2008

Ρέντζι,2 μηνών


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΕΝΤΖΙ 2 ΜΗΝΩΝ!

Είμαι ένας γάτος 2 μηνών περίπου. Κάποιος με πήρε από τη μαμά μου και με άφησε έξω απ’το σπίτι μιας κοπέλας, η οποία με άκουσε να φωνάζω μες από τους θάμνους και με πήρε απ’το δρόμο. Ήμουν τόσο αδύνατος και πεινασμένος που καταβρόχθισα ένα μπολ ξηρά τροφή σχεδόν χωρίς να τα μασήσω. Η φίλη μου με ονόμασε Renji (Ρέντζι) από το πορτοκαλί χρώμα μου (orange - orenji στα ιαπωνικά) και το Ranger γιατί με είδε να παίζω με τα χώματα και τα έντομα και κατάλαβε ότι είμαι πολύ μαχητικός τύπος, παρά το μικροσκοπικό μου μέγεθος.
Σε αυτό το σπίτι όμως μένουν ήδη πολλές άλλες γάτες οι οποίες μάλιστα δε με θέλουν καθόλου. Μου κάνουν χχχχχχχχχχχ συνέχεια και πάνε να με σφαλιαρίσουν, παρ’ ότι εγώ γουργουρίζω διαρκώς. Επίσης μένουν και μεγάλοι σκύλοι και έτσι η κοπέλα που με πήρε δεν μπορεί να με κρατήσει.
Είμαι πολύ φιλικός με ανθρώπους και γάτους, μου αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια, γουργουρίζω δυνατά, είμαι ζωηρός και όπως βλέπετε και απ’τις φωτογραφίες ένας όμορφος ραβδωτός ξανθοπορτοκαλί γαλανομάτης!
Είμαι καλόβολος με το φαγητό (τρώω ξηρά τροφή και ό,τι άλλο μου έχουν προσφέρει μέχρι τώρα) και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία ζημιά.

Ήδη εμβολιάστηκα και πήρα φάρμακα για αποπαρασίτωση.

Περιμένουμε εναγωνίως το τηλεφώνημά σας.

τηλ.: 693 63 26 948 ή 697 28 81 571