Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008

Μόδεστος...θύμα των ''ανθρώπων''


Τον Μόδεστο τον έκαψαν με τσιγάρο… …και τώρα βάζουμε οξυζενέ στην πληγή, και μετά κρέμα για να αναπλαστεί ο ιστός που καταστράφηκε (μιάς και σηκώνεται η γούνα μία παλάμη γύρω από το κάψιμο που κακοφόρμισε). Το Πάσχα, το αξιολάτρευτο αυτό γατάκι το χτύπησαν με μηχανάκι (λιγότερο από ένα μήνα πριν), και του πήρε πολλές μέρες να συνέλθει με αντιβίωση και κορτιζόνη, γιατί εκτός των άλλων ο γλυκούλης μου έχει και AIDS. Δεν έβλαψε ποτέ κανένα, είναι στειρωμένος, φιλικός και χαδιάρης. Κάποιοι τον πέταξαν στο δρόμο μόλις πέρασαν οι πρώτες μέρες που το πήραν. Μέχρι στιγμής έχει δει πολύ λίγη αγάπη από τους ανθρώπους.
Αν αγαπάτε πραγματικά τα ζώα και είστε διατεθειμένοι να τον πάρετε από τον δρόμο που τώρα ζει με κίνδυνο της ζωής του κάθε μέρα, και είστε επίσης διατεθειμένοι να τον προσέξετε για να έχει καλή ποιότητα ζωής, στείλτε μου email στο
de_emm@yahoo.com.
Η φωτογραφία πάρθηκε πριν από λίγες μέρες που το πήγαμε στον κτηνίατρο για να δει το κάψιμο στη ράχη του, και το κράτησε για την αρχική θεραπεία. Θα χρειαστούν 20 μέρες για να περάσει το τραύμα από το κάψιμο.
Ευχαριστώ