Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Μπόμπος και Κίρα-ημίαιμα


Η Κύρα είναι θηλυκό σκυλάκι, χρώματος λευκού με μπεζ, με πράσινα μάτια, ηλικίας 2,5 ετών περίπου. Είναι παρατημένη στο δρόμο με αποτέλεσμα να έχει μείνει έγκυος 2 φορές (τελευταία γέννησε πριν από 2 μήνες περίπου). Τα κουτάβια της δεν τα έχει δει κανείς, γιατί όπως ισχυρίζονται οι γείτονες κάποιος μάλλον τα πετάει. Η Κύρα είναι πολύ ήσυχη και τρυφερή και το μόνο που ζητάει είναι φαγητό και ένα χάδι. Το γεγονός ότι ζει ακόμα οφείλεται αποκλειστικά σε ορισμένους γείτονες, οι οποίοι την ταϊζουν και της βάζουν νερό. Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και θα δοθεί στειρωμένη.
Ο Μπόμπος είναι το μοναδικό παιδί της Κύρα που γνωρίζουμε. Ζει και αυτός στο δρόμο, μαζί με την μητέρα του. Ο Μπόμπος είναι χρώματος μπεζ, με μελί μάτια, ηλικίας 2 ετών περίπου. Είναι πολύ χαδιάρης, ήσυχος και του αρέσει πολύ το φαγητό. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.
Τα σκυλιά αυτά λατρεύονται, επειδή ζουν μαζί στον δρόμο για περίπου 2 χρόνια, οπότε το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί ένα σπίτι με κήπο που να μπορούν να πάνε και τα 2 μαζί, γιατί αλλιώς θα μαραζώσουν.
Και τα δύο σκυλιά θα μεταφερθούν εντός της εβδομάδος σε πανσιόν, καθόσον η παραμονή τους στον δρόμο δεν κρίνεται πλέον ασφαλής για αυτά. Συγκεκριμένα 2 γείτονες την προηγούμενη εβδομάδα απείλησαν ότι θα τα φωλιάσουν, γιατί δεν θέλουν πλέον να τα βλέπουν στην γειτονιά και γιατί αυτοί δεν νοιάζονται για αυτά.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια τηλέφωνο επικοινωνίας 6945/103506 email:
krakintzi@yahoo.gr & cstratos@casatex.gr