Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΤΣΕ,επείγον!


Ο ΤΣΕ ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ!

Ο Τσε είναι ένα ημίαιμος κούκλος διασταύρωση μάλλον λάμπραντορ λυκόσκυλου, ηλικίας ενός έτους. Ζυγίζει 20 κιλά και παρά τις κακουχίες έχει διατηρήσει την τρυφερότητα του. Στους 3 μήνες μετά τη γέννηση του, είχε την τύχη να υιοθετηθεί από μια οικογένεια με ένα παιδάκι. Ήταν όλοι τους πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν πολύ καθαρός, διακριτικός και τρυφερός. Η οικογένεια χώρισε και ο Τσε πετάχτηκε στο δρόμο και τώρα βρίσκεται πολύ περιορισμένος σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο με ελάχιστη τροφή. Ζητά οικογένεια και τροφή έστω και προσωρινά μέχρι να ανακάμψει και προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά. Ας τον βοηθήσουμε να ξαναβρεί την τύχη του.


Φυσικά όπως ισχύει για όλους του σκύλους που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, όλα τα του τα πρώτα κτηνιατρικά έξοδα θα είναι πλήρως καλυμμένα από την SAPT Hellas (εμβόλια, αντιπαρασιτική θεραπεία, προληπτικές εξετάσεις αίματος, τσιπ στα στοιχεία της μόνιμης οικογένειάς που θα τον διαλέξει, στείρωση αν είναι επιθυμητή ή αν πρόκειται να συμβιώσει με μη στειρωμένη θηλυκιά και εναλλακτικά, στείρωση της θηλυκιάς). Επίσης πέραν του πρώτου ραντεβού γνωριμίας προσφέρεται δωρεάν εκπαιδευτική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή e-mail είτε προς τον προσωρινό είτε προς τον μόνιμο κηδεμόνα του.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ SAPT HELLAS, www.sapt.gr. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 Ή ΣΤΟ 6937-211165.