Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

6 γατάκια,45 ημερών
6 όμορφες φατσούλες, από 2 διαφορετικές γέννες, βρέθηκαν σε κούτα στα σκουπίδια. 4 αγοράκια, 2 κοριτσάκια, 45 ημερών και μίας εβδομάδας...
Ψάχνουν οικογένειες τα 4 από αυτά προς το παρόν (που είναι 45 ημερών). Καθαρίστηκαν, αποπαρασιτώθηκαν, έχουν μάθει να λερώνουν σε άμμο, να κοιμούνται στη γωνίτσα τους και να παίζουν μεταξύ τους. Τρώνε κονσερβούλα με ξηρή τροφίτσα για μικρά γατάκια και αυτοεξυπηρετούνται μόνα τους.
Χαρίζονται είτε ανά δύο, είτε μόνα τους. Είναι πολύ κοινωνικά και απίστευτα παιχνιδιαροχουρχούρικα (χουρχουρίζουν με το που τα αγγίξεις!)
Δυστυχώς δε διαθέτουν ούτε όμορφη γούνα, ούτε υπέροχα χρώματα. Είναι δύο μικρές ασπρόμαυρες χνουδομπαλίτσες, και 2 μαυριδερούλες. Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και διάθεση για τρελά παιχνίδια! Περιμένουν κάποιον να τα εκτιμήσει για το νάζι τους, τα καμώματά τους και να του αφοσιωθούν παντοτινά, χουρχουρίζοντας χαρούμενα μέσα στην αγκαλιά του.
Η υιοθεσία τους επείγει, καθότι μένω σε πολυκατοικία που ήδη μου έχουν γίνει οι ανάλογες "συστάσεις" για τον σκύλο μου (που κανέναν δεν ενοχλεί, αλλά τέλος πάντων) και τα γατάκια είναι πάρα πολύ δυσκολο να τα έχω. (στο σπίτι της μητέρας μου πάλι, είναι αδύνατον, αφού έξω έχει ήδη 2 σκυλιά και 5 γατιά και μέσα στο σπίτι, άλλα 3 γατιά. Ένα τυφλό, ένα κουτσό και ένα κανονικότατο που επίσης περιμένουν να βρουν σπίτι :( ) Πραγματικά έχω απελπιστεί, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω μία ευκαιρία στα έρημα αυτά που τα πέταξαν τόσο άκαρδα. Αν ξέρετε και σεις κάποιον που να ενδιαφέρεται παρακαλώ πολύ προωθήστε το...
ΤΗΛ.επικοινωνίας: 699 338 2969, Χριστίνα